Make your day different

Logo Cover

Kirsten Dunst i Jesse Plemons postali roditelji, beba je stigla kao kruna njihove fatalne ljubavne priče

Glumački par Kirsten Dunst i Jesse Plemons postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta. Prinova je stigla kao kruna njihove romanse koja je planula na setu serije Fargo. Iako Kirsten nikada nije izražavala želju da postane majka, izgleda kako je prava ljubav u njoj ipak probudila majčinski instinkt…

Lijepa glumica Kirsten Dunst i njen zaručnik Jesse Plemons postali su ponosni roditelj svog prvog djeteta. Kirsten je rodila sina, a iako sretan par još nije javno komentirao rođenje svog prvog djeteta, par je već ranije izjavio da se silno vesele prinovi, a sprema se i vjenčanje iako službeni datum još nije objavljen.

 

@dailyovation

Pretpostavljamo da će si zaljubljeni golupčići dati još malo vremena da se priviknu na novonastale okolnosti i da će se tek potom, kao obitelj, zavjetovati na vječnu ljubav.

Par se, podsjetimo, upoznao 2016. godine na snimanju serije Fargo gdje su također glumili par, što je vjerojatno i kumovalo njihovoj ljubavi. A unatoč razlici u godinama između 36 – godišnje Kirsten i 29 – godišnjeg Jesseja – ljubav je očito sjela na plodno tlo. I stigla u pravo vrijeme. Iako glumica nikada nije naglašavala da želi dijete, prava je ljubav u njoj očito pobudila i majčinske želje, a dijete je stiglo točno dvije godine nakon što se par upoznao.

via GIPHY

No kako oboje poprilično štite svoju privatnost, sjetite se – i za trudnoću smo doznali kad Kirsten više nije mogla skrivati poveći trbuh, tako i sada možemo očekivati da će njihov sinčić biti dobro zaštićen od znatiželjnih pogleda javnosti.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci