Make your day different

Logo Cover

Kim Kardashian i Kanye West konačno finalizirali razvod! Objavljen i vrtoglavi iznos alimentacije koju će kontroverzni reper morati plaćati

Nakon više od godinu dana otkako su reality zvijezda Kim Kardashian i reper Kanye West potpisali papire za raskid braka, konačno je stigla i službena potvrda – slavni supružnici postigli su dogovor oko skrbništva nad djecom i finalizirali svoj razvod. Kako prenosi Page Six, koji je objavio i sudske dokumente, poduzetnica i kontroverzni reper imat će zajedničko skrbništvo nad njihovo četvero djece, a u nagodbi je također objavljena i pozamašna cifra alimentacije koju će reper i modni dizajner morati plaćati…

Reality zvijezda i poduzetnica, 42 – godišnja Kim Kardashian i 45 – godišnji reper Kanye West, u ponedjeljak su finalizirali svoj razvod, potvrdio je Page Six.

@kimkardashian

Prema sudskim dokumentima koje je dobavio Page Six, osnivačica brenda ‘Skims’ i kontroverzni reper imat će skrbništvo s jednakim pristupom nad svoje četvero djece: 9-godišnjom North, 6-godišnjim Saintom, 4-godišnjom Chicago i 3-godišnjim Psalmom.

U nagodbi se također navodi da će reper morati svojoj bivšoj supruzi plaćati 200 tisuća dolara mjesečno za alimentaciju. Nadalje, on je također odgovoran za 50 posto troškova vezanih uz obrazovanje djece, poput školarine i troškova osiguranja.

@kimkardashian

Međutim, izvori bliski Kardashianima rekli su za TMZ da će ona i dalje biti s djecom 80 posto vremena, kao što je Kanye West već priznao u rujnu.

Prema nagodbi, ako se Kardashian i West ikada posvađaju u vezi bilo kojeg od svoje četvero djece, dužni su prisustvovati medijaciji, odnosno, mirenju. Međutim, ako jedna od strana ne sudjeluje u medijaciji, ona stranka koja sudjeluje postaje donositelj odluke.

@kimkardashian

Osim toga, imovina slavnog bivšeg para podijeljena je u skladu s predbračnim ugovorom, a oboje su se odrekli bračnog uzdržavanja.

Podsjetimo, reality zvijezda i poduzetnica u veljači prošle godine predala je papire za razvod nakon sedam godina braka. Nakon nekoliko mjeseci reperovih neuspješnih javnih pokušaja da ponovno pridobije svoju bivšu suprugu, sudac je osnivačicu brenda ‘Skims’ proglasio službeno samom u ožujku ove godine.

Dok je Kanyeu ovo bio prvi brak, Kim Kardashian bio je treći. Četiri godine bila je udana za kantautora Damona Thomasa, a odvjetnica koju angažirala vodila je i njezin razvod s košarkašem Krisom Humphriesom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Nakon razvoda od glazbenika, Kim Kardashian nije krila koliko je zaljubljena. Najveća reality zvijezda današnjice od studenog prošle godine ljubila je Petea Davidsona, američkog komičara koji uživa status jednog od najokorjelijih holivudskih zavodnika. No, nakon devet mjeseci ljubavi par je prekinuo u kolovozu ove godine, zbog udaljenosti i rasporeda.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci