Make your day different

Logo Cover

Kiehl’s predstavlja novu Super Multi-Corrective Soft Cream s djelovanjem na 7 znakova vidljivog starenja, idealnu za sve tipove kože

Iako mlađa koža možda ne pokazuje značajne znakove starenja kože, degradacija kolagena može započeti već u dobi od 20 godina, pri čemu se kod masne kože jače vide znakovi gubitka kolagena, što uključuje vidljive pore, sitne bore i neujednačenu cjelokupnu teksturu. Kultni američki brend Kiehl’s predstavlja novu hidratacijsku kremu Super Multi-Corrective Soft Cream, koja djeluje na sedam znakova vidljivog starenja masne i mješovite kože, što ju čini savršenom opcijom za mlađu kožu, kao i za početak uvođenja rutine protiv znakova starenja kože.

Super Multi-Corrective Soft Cream vidljivo učvršćuje i popunjuje kožu, istovremeno smanjuje pojavu bora, pojačava sjaj i poboljšava elastičnost kože kako bi se stvorila glatkija tekstura i ujednačeniji ton.

Umirujuće, lagane teksture koja se trenutno upija u kožu i tako pomaže popraviti i nadoknaditi kolagen i obnoviti temelj kože uz osvježavajući i nemastan osjećaj te uz 96% koji se slažu da su vidljivi rezultati protiv znakova starenja kože, sa završnim slojem bez sjaja.

@cribuccino

Ključni sastojci omogućuju dvostruku potporu kolagenu, između ostalog Proxylane GX , višestruko patentirani sastojak koji je klinički ispitan za bolji osjećaj čvrstoće, elastičnosti i vidljivo poboljšavanje kontura lica.

@cindymello

Adenozin, koji umiruje kožu i smanjuje vidljivost bora, i novi supersastojak Capryloyl Glycine, koji aktivno smanjuje višak sebuma kako koža ne bi izgledala sjajno.

Super Multi-Corrective Soft Cream pridružuje se Kiehl’s Super Multi Corrective liniji, koja uključuje Super Multi-Corrective Cream, kremu za lice i Super Multi-Corrective Anti Aging Eye
Cream, kremu za područje oko očiju.

Foto: Instagram/promo

Slični članci