Make your day different

Logo Cover

Kći Monice Bellucci bila je glavna zvijezda revije dvojca Dolce & Gabbana! Mlada manekenka modnom pistom prošetala u nikad zavodljivijoj kreaciji

Starija kći glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela izrasla je u pravu ljepoticu, a oduševljenje s njom ne krije ni slavni talijanski dvojac Dolce & Gabbana. Osim što s talijanskim brendom surađuje već dvije godine kao zaštitno lice, zgodna nasljednica jedne od najljepših svjetskih glumica redovito blista i na modnim revijama glasovite kuće.

U sklopu Tjedna mode u Milanu, slavni talijanski dizajnerski dvojac – Domenico Dolce i Stefano Gabbana, predstavili su novitete za sezonu jesen/zima 2023. godine.

Uz brojne poznate modele, u predstavljanju zavodljive kolekcije sudjelovala je i 18 – godišnja Deva Cassel, kći kći talijanske glumice Monice Bellucci i francuskog glumca Vincenta Cassela, koja je u svojoj četvrtoj reviji za glasoviti dvojac sve ostavila bez teksta u nikad izazovnijem izdanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli D’Management Group (@dmanagementgroup)

‘Na neki način volimo početi ispočetka,’ izjavio je Stefano Gabbana uoči revije na kojoj je s partnerom Domenicom Dolceom predstavio novitete za sezonu jesen/zima 2023. godine, objašnjavajući da su htjeli postići da svaki izgled ima čistoću skice.

Novom kolekcijom tako dominiraju zavodljivi komadi od čipke, satena i šljokica s naglaskom na zavodljivo donje rublje i laskave haljine koje ističu figuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@devacasselgallery)

Među predvodnicama na modnoj pisti bila je i mlada manekenka Deva Cassel, koja je reviju prošetala u crnoj drapiranoj haljini od prozirne tkanine, čija je silueta dodatno naglašena dugim rukavicama, torbom i lakiranim sandalama.

Zgodna nasljednica talijanske glumačke dive, koja nevjerojatno nalikuje slavnoj majci, ovim seksipilnim izdanjem potvrdila je kako u njihovom slučaju jabuka ne pada daleko od stabla.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Deva Cassel za talijanski dizajnerski dvojac debitirala je 2020. godine, kada je snimila kampanju za njihov najnoviji parfem pod nazivom Shine, a prošlog kolovoza trijumfirala je i na modnoj pisti, u sklopu revije održane u Veneciji.

Mnogi smatraju kako upravo zahvaljujući slavnim roditeljima Deva dobiva ovakve prilike, no njezina se ljepota, koju je naslijedila od svoje majke, koju i dan danas mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, doista ne može osporiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci