Make your day different

Logo Cover

Kći Heidi Klum dobila prvu samostalnu naslovnicu! Pozirala je za prestižni časopis točno 20 godina nakon slavne mame i ostavila cijeli svijet bez daha

Mlađahna Leni Klum, kći nekadašnjeg supermodela Heidi Klum, proteklih mjeseci nanizala je brojne uspjehe u modnom svijetu, a sada je dobila i prvu samostalnu naslovnicu. Manekenka u usponu pozirala je za njemačko izdanje Glamoura točno 20 godina nakon svoje slavne majke, koja je ujedno bila prvo lice koje je ikada krasilo prednju stranu tog prestižnog časopisa, a spektakularne fotografije cijeli svijet ostavile su bez daha…

Davne 2001. godine nekadašnji supermodel Heidi Klum osvanula je na naslovnici prvog broja njemačkog izdanja modnog časopisa Glamour, a dva desetljeća kasnije na red je došla njena kći Leni.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Mladoj nadi modne industrije u dobi od svega 16 godina pripala je čast zasjesti na prednju stranu čuvenog magazina povodom obilježavanja njegove 20. obljetnice.

@leniklum

‘Hvala svima koji su moju prvu samostalnu naslovnicu učinili tako posebnom. Čast mi je podijeliti ovo s mojom mamom Heidi Klum koja je bila prvi model naslovnice Glamour Germany’, poručila je na Instagramu lijepa mezimica njemačke poduzetnice i jedne od najuspješnijih manekenki svih vremena.

Ni njena proslavljena majka Heidi Klum ne krije oduševljenje uspjehom svoje nasljednice kojoj se u modnom svijetu predviđa blistava budućnost: ‘Ne mogu biti ponosnija na tebe, Leni Klum!’.

 
@leniklumolumi

Osim za naslovnicu, Leni Klum pozirala i za modni editorial novog broja njemačnog Glamoura, a u centru pažnje našla se očaravajuća fotografija na kojoj joj naga leđa prekrivaju tek žuta leptirova krila.

  Advertisement

Usto, na društvenim mrežama osvanula je i fotografija mlade ljepotice u bež odijelu sačinjenom od strukiranog sakoa i hlača ravnog kroja s dodatkom plisirane tkanine na jednoj nogavici, a svi se slažu da svakim danom sve više nalikuje svojoj mami.

@leniolumisamuell

Krajem prošle godine zgodna 16-godišnjakinja krasila je naslovnicu broja za siječanj njemačkog izdanja časopisa Vogue u društvu majke Heidi Klum, a nakon tog angažmana otvorila su joj se brojna vrata u modnoj industriji.

‘Ponosna sam na tebe jer znam da ćeš, bez obzira kojim putem krenula, biti svoja. Ti nisi ja. I sretna sam što sada možeš pokazati tko si. Znam da biti moja kći nije uvijek lako. Nisi imala priliku na ‘normalno’ odrastanje. Odrastanje uz tri oca to sigurno nije. Ali imaš talent da iz svega izvučeš najbolje. Ti si samopouzdana mlada žena koja se bori za svoje ciljeve. I još važnije: sjajna si osoba sa srcem’, poručila je tada ikona 90-ih, ne skrivajući koliko je ponosna na kćerin uspjeh.

@leniklum

Inače, svestrana Heidi Klum 16-godišnju kći Leni dobila je s talijanskim playboyem Flaviom Briatoreom. Nekadašnja manekenka zavela ga je 2003., usprkos razlici od 23 godine.

Prije nje, slavni zavodnik ljubio je supermodela Naomi Campbell, a zatim ju je ostavio zbog Heidi Klum. Devet mjeseci nakon što je među njima zaiskrilo, proslavljena Njemica ostala je trudna, no idila nije dugo potrajala.

@bunte_magazin

Naime, neposredno nakon što je cijelom svijetu ponosno obznanila kako je u drugom stanju, Flavio ju je ostavio, a za kćerkicu Leni nikada se nije brinuo.

U početku je čak mislio da je Leni nije njegova kći. Mladoj Leni na papirima je otac glazbenik Seal, drugi suprug Heidi Klum, s kojim je dobila još troje djece: 15-godišnjeg Henryja, 14-godišnjeg Johana i Lou koja ima 11 godina.

@heidiklum

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma zgodna poduzetnica konačno je pronašla ljubavnu sreću uz 16 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza s kojim je lani uplovila u bračnu luku.

Foto: Instagram

Slični članci