Make your day different

Logo Cover

Kći glazbene dive Vanne po prvi put u ulozi modela! Jana Vrdoljak zaustavljala promet na zagrebačkim ulicama u divnoj haljini domaćeg potpisa

Malo tko donedavno je uopće znao kako izgleda Jana Vrdoljak, kći Ivane Vrdoljak Vanne, jedne od najpopularnijih glazbenica domaće scene, no zgodna studentica komunikologije u posljednjih nekoliko mjeseci oduševljava javnost. Nakon što je u travnju imala svoj prvi televizijski debi u emisiji ‘Dalibor Petko Show‘, lijepa nasljednica glazbene dive po prvi puta našla se u ulozi modela! Jana, koja nevjerojatno nalikuje svojoj slavnoj majci, sudjelovala je u kreiranju nove kampanje za domaći brend Hippy Garden, iza kojeg stoji dizajnerica Đurđica Vorkapić, prošetavši zagrebačkim ulicama u senzacionalnoj kreaciji koja oduzima dah…

Jana Vrdoljak, kći glazbene dive Ivane Vrdoljak Vanne i Andrije Vrdoljaka, ne prestaje očaravati javnost svojom ljepotom, koju je naslijedila od majke.

Nakon što je debitirala na televiziji i sudjelovala u spotu za majčinu pjesmu ‘Puna memorija’, 21 – godišnja studentica komunikologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu ostvarila se u još jednoj ulozi – modela, i to za domaći brend Hippy Garden.

@daliborpetkoshow

Otkrila je to Instagram stranica domaćeg brenda Hippy Garden, čiji snažni urbani identitet dizajnerica Đurđica Vorkapić svojstveno godinama ispisuje svojim stvaralačkim opusom.

‘Love this dress…. Jeste li fan crvene boje? U našem storeu možete pronaći nekoliko modela crvenih haljina, a ova haljina na fotografiji je jedna od njih i možemo potvrditi da, ukoliko ne zaustavlja dah, svakako je zaustavila promet’, stoji u opisu fotografije.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HIPPY GARDEN | FASHION BRAND (@hippygarden)

Lijepa plavuša doslovce je zaustavljala promet na zagrebačkim ulicama u očaravajućoj haljini cvjetnog uzorka koju krasi kombinacija tamnoplave i crvene boje, a detalj s kojim se posebno ističe je prorez na leđima i sa bočnih strana, koji su otkrili njezine vitke noge u srebrnim sandalama.

@daliborpetkoshow

U svom prvom javnom nastupu u showu Dalibora Petka, kćerka slavne glazbenice otkrila je kako joj je bilo snimati spot, ali i kako joj je bilo odrastati sa slavnom majkom.

‘Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila s time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve mame rade. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem jer ona mi je uzor’, izjavila je Jana i raznježila majku.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci