Make your day different

Logo Cover

Kćerkice Nevene Rendeli konačno stigle u svoje obiteljsko gnijezdo

Dvije toliko željene kćerkice voditeljice Nevene Rendeli i direktora fotografije Maka Vejzovića na svijet su stigle 30. lipnja, a danas su njihove mezimice konačno stigle u svoje obiteljsko gnijezdo koje su za njih s beskrajno puno ljubavi svili njihovi ponosni roditelji

Nakon što je mjesec dana prije zakazanog termina prvi put u naručje primila svoje dvije djevojčice, plavokosa voditeljica  i njezin suprug  neizmjerno uživaju u svakom trenutku roditeljstva, a današnji dan će ponosni roditelji zasigurno pamtiti do kraja života.

Naime, blizanke Lea i Mare, nakon dva tjedna provedena u bolnici, danas su konačno stigle u svoj obiteljski dom koji je posljednjih nekoliko mjeseci s beskrajno puno ljubavi i uzbuđenja pripreman za njihov dolazak. Gotovo opipljivo uzbuđenje i beskrajnu sreću mladih roditelja ovjekovječila je jedna fotografija koju je ponosna Nevena objavila na društvenim mrežama.

 

@nevenarendeli
@nevenarendeli
@nevenarendeli

Iako je Nevenin put do majčinstva bio mukotrpan i neizvjestan, sigurni smo kako je prelijepa voditeljica zaboravila na sve teške trenutke onog trena kada je prigrlila svoje tako dugo željene kćerkice, a mi joj samo možemo poželjeti obilje zdravlja, smijeha i veselja koje će ova dva mala anđela zasigurno unijeti u njezin život.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci