Make your day different

Logo Cover

Katie Holmes ukrala show na reviji Toma Forda u dramatičnoj haljini s kapuljačom i šokirala svojim neočekivanim (ali moćnim!) modnim iskorakom

Glumica Katie Holmes s godinama je razvila vlastiti stil odijevanja koji uključuje spoj trendovskih i bazičnih komada, zbog čega je mnogi nazivaju kraljicom street style mode. U takvim izdanjima najčešće se pojavljuje i na mnogim događanjima, a kombinacije uvijek prilagodi ovisno o prilici, no na reviji Toma Forda na New York Fashion Weeku iznenadila je svojim modnim iskorakom. Zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ plijenila je pažnju u vamp izdanju u kojem je glavna zvijezda dramatična haljina s kapuljačom, model kakav bi prije vidjeli na reality zvijezdi Kim Kardashian nego na samozatajnoj glumici…

Katie Holmes, 43 – godišnja glumica ukrala je show ostalim gostima na reviji dizajnera Toma Forda na njujorškom Tjednu Mode, izgledajući neprepoznatljivo u minimalističkoj, ali moćnoj crnoj haljini koja je istaknula njezinu figuru.

@katieholmes.fashion

Bivša supruga Toma Cruisea sjedila je u prvom redu na reviji jednog od omiljenih joj dizajnera, a mnoge je iznenadila svojim netipičnim modnim odabirom u kojem glavnu ulogu ima dugačka crna haljina s kapuljačom.

Ispod dramatične kapuljače virile su nauljene šiške, a smjelo izdanje glumica je zaokružila zlatnim sandalama i zlatnim prstenjem.

@katieholmes.fashion

Iako su modni kritičari ovaj modni iskorak holivudske glumice prozvali pomalo ‘rubnim’, obzirom se najčešće pojavljuje u haljinama lepršavog kroja koje odišu romantikom i ženstvenošću, mnoge je oduševila svojim odabirom te dokazala da ima dovoljno samopouzdanja za hrabre stilske preokrete.

 

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci