Make your day different

Logo Cover

Katie Holmes spremna je za jesen uz novi imidž! Holivudska miljenica pokleknula pred trendi frizurom kakvu obožavaju Francuskinje

Holivudska glumica Katie Holmes svojoj dugoj, čokoladno-smeđoj kosi vjerna je dugi niz godina, no ususret jeseni, odvažila se na malu, ali značajnu beauty promjenu. Zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ look je osvježila popularnim zavjesa šiškama, koje su, kada je u pitanju frizura, jedan od najboljih načina za suptilnu i efektivnu promjenu. Zgodnoj glumici pristaju savršeno, a njezin novi izgled izazvao je salve oduševljenja…

Holivudska miljenica Katie Holmes već godinama fura prepoznatljiv imidž, a duge smeđe uvojke stilizira na različite načine.

S dolaskom jeseni, simpatična 44-godišnja glumica pohvalila se novim izgledom, ne odoljevši frizuri koja proživljava svojih pet minuta slave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes (@she_holmes)

Po uzoru na Francuskinje, bivša supruga Toma Cruisea odlučila se na popularne zavjesa šiške, koje je popularizirala slavna francuska glumica Brigitte Bardot, a istu frizuru u proteklih nekoliko mjeseci isfurale su brojne slavne dame.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes (@she_holmes)

Trendovi u frizurama dolaze i prolaze, no ono što je sigurno da šiške svaku frizuru čine zanimljivom, a na svakom licu ističu najljepše.

Mnogi stručnjaci složit će se kako su šiške najbolji način za osvježavanje frizure, a svojim primjerom to je dokazala i neokrunjena kraljica ulične mode.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes (@she_holmes)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci