Make your day different

Logo Cover

Katie Holmes pokorila Cannes u tri fantastična (i različita!) stajlinga koji se vrte oko komada vječne klasike, teško je odabrati bolji look

Svijet filma, ali i mode, jedva je dočekao povratak velikih filmskih festivala, među kojima je i čuveni Cannes Film Festival. Na jug Francuske danima pristižu brojne holivudske face, među kojima je i glumica Katie Holmes. Holivudska miljenica snimljena je u čak tri fantastična izdanja koja se mogu isfurati u dnevnim i večernjim prilikama. Zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ glavnu ulogu svojim stajlinzima dodijelila je komadima vječne klasike, a svaki je zavrtjela oko različite tehnike stilskog toniranja…

Holivudska miljenica Katie Holmes vječna je inspiracija ženama diljem svijeta zbog svojih nosivih i efektnih modnih kombinacija.

Simpatična 44 – godišnja glumica ovih dana stigla je u Cannes, gdje se održava 76. izdanje prestižnog Filmskog festivala, a ulice francuskog gradića pokorila je u tri fenomenalna stajlinga kojima je nemoguće pronaći manu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes Fashion (@katieholmes.fashion)

Prvi događaj na kojem se bivša supruga Toma Cruisea pojavila bio je panel ‘AlUla Creates’ za koji je odabrala chic kombinaciju u znaku boje pijeska.

Lanene hlače širokih nogavica s remenom spojila je uz odgovarajući blazer, ispod kojeg je nosila klasičnu bijelu majicu, a kako bi to ‘razbila’, posegnula je za salonkama sa zmijskim uzorkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes Fashion (@katieholmes.fashion)

Iste večeri glumica je prisustvovala događaju pod nazivom ‘Kering Women In Motion Talk’, za koji je ponovno odabrala stilski jednostavnu kombinaciju.

Ultra široke bijele hlače spojila je uz limeta zelenu majicu, preko koje je nosila pomalo neočekivani komad – sportsku vestu na kopčanje. Look je zaokružila ravnim srebrnim sandalama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes (@she_holmes)

Posljednji event na koji je holivudska miljenica pristigla bila je gala večer ‘Women’s Stories Gala’ u organizaciji magazina Vanity Fair, a za tu prigodu odabrala je zavodljivo izdanje kojom je dominirala crna boja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The V.o.g.u.e Lifestyle (@im_so_v.o.g.u.e)

Dugu suknju s prorezom spojila je uz predimenzionirani sako s dvorednim kopčanjem, a dominaciju crne razbila je uz satenske cipelice s potpisom dizajnera Manola Blahnika u boji fuksije.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci