Make your day different

Logo Cover

Katie Holmes inati se toplinskom udaru u (vunenom!) stajlingu koji nosi slavni potpis, a čija vrijednost iznosi vrtoglavih 35 tisuća kuna

Holivudska miljenica Katie Holmes gostovala je u emisiji ‘Good Morning America’, a dežurni paparazzi uspjeli su je uhvatiti netom prije ulaska u studio. Ono što je mnogima zapelo za oko je njezino modno izdanje – koje je, u znaku debelog pletiva, pomalo neobičan odabir za visoke ljetne temperature…

Svojim odjevnim kombinacijama 43 – godišnja glumica Katie Holmes redovito plijeni pažnju na ulicama Velike Jabuke, a nerijetko je prozivaju i kraljicom ulične mode. Posljednjim izdanjem zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ odlučila je inatiti se vrućini gradskog asfalta.

@fashion_celebritystyle

Toplinski udari diljem svijeta nisu spriječili Katie Holmes da uskoči u vunenu haljinu!

Uoči gostovanja u emisiji ‘Good Morning America’, slavna glumica njujorškim ulicama prošetala se u kompletu s potpisom glasovitog francuskog brenda Chloe, a sastoji se od haljine midi kroja i odgovarajućeg šala.

Chloe, 1.990 €
Chloe, 990 €

Osim što se ističe netipičnim materijalima za visoke vrućine – vunom i kašmirom, ovaj komplet krasi i paprena cijena od 2,980 eura, odnosno, oko 22,400 kuna.

 
@fashion_celebritystyle

Prugastu haljinu kojom dominiraju smeđi i sivi tonovi kombinirala je uz bijele glomazne tenisice.

Chloe, 795 $

Kao i komplet, tenisice stižu s potpisom francuske kuće luksuzne mode. Riječ je o modelu naziva ‘Nama’, čija cijena iznosi 795 dolara. Ovaj efektan par obuće nastao je prema načelima održive mode od recikliranog materijala.

@fashion_celebritystyle
@celebrityoutfitstyle – A.P.C. 785 $

Uz crnu kožnu torbicu s potpisom brenda A.P.C. koja je bila jedini dodatak ovom ‘looku’, a čija cijena iznosi 785 dolara, vrijednost Kateinog stajlinga doseže do 35 tisuća kuna.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/ Promo

Slični članci