Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton zablistala u (recikliranoj!) ružičastoj haljini, ženstvenu kreaciju zaokružila cipelama koje ni ovog ljeta neće imati konkurenciju

Britanska kraljevska obitelj tradicionalno je sudjelovala u događaju Chelsea Flower Show, formalno poznatom kao Velika proljetna izložba koju svakog svibnja organizira Kraljevsko hortikulturno društvo. Kao što je bilo za očekivati, svi pogledi pratili su skockanu Kate Middleton koja se u vrtu Kraljevske bolnice u Chelseaju pojavila u vedrom i ženstvenom izdanju. Životna suputnica britanskog princa Williama glavnu ulogu svog stajlinga dodijelila je jednoj od omiljenih boja, a svima su za oko zapele i espadrille na punu petu koje prizivaju vruće ljetne dane…

Lepršava haljina proljetna je modna uniforma, a to vrlo dobro zna i princeza Kate Middleton.

Omiljena 41-godišnja članica britanskog dvora s obitelji je sudjelovala na manifestaciji Chelsea Flower Show, a u centru pažnje i ovoga puta našla se njezina odjevna kombinacija kojoj je nemoguće pronaći manu.

Dobro raspoložena britanska plemkinja ovoga puta odlučila je igrati na kartu ženstvenosti, pa je tako osvanula u ružičastoj kombinaciji, boji kojoj se uvijek rado vraća, a koja ujedno slovi i za najtraženiju ovog proljeća.

U glavnoj ulozi našla se ženstvena košulja-haljina s potpisom londonskog brenda ME + EM koju je lijepa princeza prethodno nosila prije dvije godine u Škotskoj, a istu je prošle godine i nosila njezina majka Carole Middleton na Royal Ascotu.

Uvijek profinjena princeza elegantnu kreaciju zaokružila je parom obuće koji ni ovog ljeta neće imati konkurenciju – espadrillama na punu petu, a njezin odabir pao je na jedan od omiljenih joj modela s potpisom španjolskog brenda Castañer.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram
PBZ

Slični članci