Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton u istoj boji od glave do pete očarala monokromatskim stajlingom i otkrila razlog izrazito dobrog raspoloženja

Vojvotkinju Kate Middleton i princa Williama tijekom službenog posjeta Lancashireu – bolnici Cllitheroe Community, javnost je imala prilike vidjeti u izrazito dobrom raspoloženju. Britanska miljenica stigla je odjevena u zemljane tonove, a nakon što je u ruke primila malenog terapijskog psića, nije se mogla prestati smijati…

Kate Middleton redovito je vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a ponovno je pokazala da se ne libi modnog recikliranja.

Omiljena 40 – godišnja članica kraljevske obitelji ponovno je zadivila svojim stajlingom u bolnici Cllitheroe Community gdje ju je silno oduševio terapijski psić Alfie. Toliko da sve vrijeme nije mogla skinuti osmijeh s lica. Riječ je o cockapoo vrsti, koja je nastala križanjem koker španijela i pudlice.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Catherine Duchess of Cambridge (@theelegantduchess)


Tijekom službenog posjeta Lancashireu, gdje je stigla sa suprugom princom Williamom, lijepa je vojvotkinja i modno oduševila. Poznata i po reciklranju odjeće Kate Middleton i ovoga je puta iz ormara izvukla stari odjevni predmet, a riječ je o kaputu s dvorednim kopčanjem u boji devine dlake i s potpisom španjolskog brenda Massima Duttija. Da je smeđi kaput modni komad koji ne poznaje vrijeme ni granice – nosiv baš uvijek i uz sve, Kate je pokazala još jednom.

Naime, ovaj model od vune i kašmira vojvotkinja je ranijih godina više puta prošetala u javnosti.


Ovoga puta vojvotkinja je omiljeni kaput kombinirala uz dolčevitku i pletenu skuknju Iris and Ink, a na nogama je nosila čizme od brušene kože glasovitog francuskog brenda Saint Laurenta.

U ruci je nosila torbicu Metier London, koju je već nosila u ožujku 2021. godine, a od nakita naušnice brenda Missoma Jewellery čija cijena iznosi £85.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Janelle (@royalreplikate)


Foto: Instagram

Slični članci