Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton prvi put nakon kraljičine smrti nosila kombinaciju u bojama, crne komade osvježila kaputom u moćnoj crvenoj nijansi

Nakon pogreba britanske kraljice Elizabete II. i završetka razdoblja žalovanja, Kate Middleton i princ William, čije su nove titule princ i princeza od Walesa, nastavili su sa svojim dužnostima. Kraljevski par uputio se na otok Anglesey na sjeverozapadu Walesa, gdje su živjeli kao mladenci i novopečeni roditelji, a britanska plemkinja za tu prigodu sve je zadivila još jednim briljantnim stajlingom koji odiše poslovnom elegancijom. Buduća britanska kraljica odmaknula se od nošenja crnine od glave do pete, koju je, prema protokolima, bila dužna nositi tijekom razdoblja žalovanja i posegnula za elegantnim kaputom u moćnoj crvenoj boji koji se pokazao kao pun pogodak…

Princ i princeza od Walesa nastavili su s obnašanjem svojih kraljevskih dužnosti nakon veličanstvenog sprovoda kraljice Elizabete II. te se uputili u Wales, gdje su se susreli s lokalnim stanovništvom koje ih je oduševljeno dočekalo.

Obzirom je razdoblje žalovanja u Velikoj Britaniji službeno završilo, britanski političari i članovi kraljevske obitelji više nisu dužni nositi tamnu odjeću, 40 – godišnja Catherine Middleton za svoje putovanje prigodno je spojila crnu i crvenu boju.

@royalfashionpolice

Omiljeni kraljevski par obišao je lučki gradić Holyhead u Angleseyju, a na lokalnoj stanici RNLI-ja za spašavanje dočekao ih je 4 – godišnji dječak Theo Crompton koji je britanskoj princezi darovao buket cvijeća, što ju je oduševilo.

Kate Middleton tom prigodom zablistala je u vrlo hrabroj (i moćnoj!) kombinaciji crne i crvene boje. Crne klasične hlače i crnu bluzu osvježila je crvenim kaputom midi dužine koji odiše pomalo vojničkim štihom.

 
@royalfashionpolice

Riječ je o komadu s potpisom brenda LK Benett, čije kreacije britanska princeza rado odabire za svoje angažmane, a krase ga zlatni gumbi koji mu daju elegantan, nenametljiv, kraljevski izgled.

Bio je ovo prvi put da se od smrti kraljice Elizabete II. Catherine Middleton pojavila u stajlingu u boji. Svoju dobitnu kombinaciju upotpunila je recikliranim dodacima – crnom torbicom brenda Grace Han, crnim lakiranim salonkama s potpisom brenda Russel and Bromley i zlatnim naušnicama iza kojih stoji brend Spells of Love.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci