Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton prekršila kraljevsko pravilo i servirala nautički ‘look’ u kojem glavnu ulogu imaju kratke hlače u kojima se gotovo nikad ne viđa

Vojvotkinja Kate Middleton u nedjelju je otputovala u pomorski grad Plymouth gdje se održava internacionalno natjecanje u jedrenju pod nazivom ‘Great Britain Sail Grand Prix’. Buduća kraljica pridružila se timu Velike Britanije u utrci protiv Novog Zelanda, a svojim stajlingom uklopila se u tematiku događaja i – prekršila kraljevsko pravilo pokazavši istrenirane noge u kratkim hlačicama…

Modni komadi koji na očigledan način razotkrivaju tijelo nisu u skladu s kraljevskim pravilima odijevanja, pa takvu odjeću 40 – godišnja vojvotkinja Kate Middleton inače rezervira za privatne trenutke, no ovoga puta iskazala je bunt i prošetala jedan ‘zabranjeni’ komad.

@katemidleton1

Za jedriličarski turnir ‘SailGP’,  Kate Middleton odjenula je kratke hlačice – i to tek po treći puta u javnosti u posljednjih deset godina. Riječ je o modelu u bijeloj boji  s potpisom luksuznog brenda Holland Cooper koje se prodaju po cijeni od 200 funti.

@royalfashionpolice

Kombinirala ih je uz (chic!) džemper od kašmira s mornarskim prugicama koji potpisuje brend Erdem. Ovakve komade izvorno su nosili francuski mornari, a 1960 – ih godina usvojile su ih i ikone stila kao što su Brigitte Bardot i Jane Birkin.

@royalfashionpolice

Ovaj nautički ‘look’ vojvotkinja je upotpunila parom (recikliranih!) bijelih tenisica s potpisom brenda Superga i okruglim zlatnim naušnicama.

 

Prije toga u kratkim hlačicama kao vojvotkinja od Cambridgea snimljena je samo dva puta –  2019. godine na humanitarnoj regati King’s Cup koja se održala u engleskom gradu Cowesu i na ovogodišnjoj kraljevskoj turneji na Karibima.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci