Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton pokazala još jedno sjajno odijelo u boji koja razbija zimsko sivilo, a odabirom nakita odala je počast princezi Diani

Gdje god da se pojavi, britanska princeza Kate Middleton nađe se u centru pozornosti zahvaljujući zanimljivim i elegantnim modnim izdanjima, a ni posjet dječjoj bolnici u Londonu nije bio iznimka. Britanska miljenica nastavila je niz sjajnih stajlinga u kojem glavnu ulogu imaju moćna odijela, uskočivši u boju koja razbija zimsko sivilo. Supruga princa Williama monokromatski look zaokružila je vječnim dodacima iznova potvrdivši titulu majstorice elegancije…

Tradicionalno skrojena odijela koja inspiraciju crpe iz muškog stila odijevanja ove sezone proživljavaju svojih pet minuta slave, a njihova velika ljubiteljica je i britanska princeza Kate Middleton.

Lijepa 41-godišnja plemkinja u posljednjih nekoliko mjeseci ne skida se iz ovih elegantnih klasika, a ovih je dana pokazala još jedan sjajni adut.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Dobro raspoložena britanska plemkinja za odlazak u dječju bolnicu u Londonu odabrala je elegantno, skrojeno odijelo s potpisom jednog joj od omiljenih brendova Alexander McQueen, iza kojeg stoji neprežaljeni britanski dizajner.

Odijelo se sastoji od hlača ravnog kroja i strukiranog sakoa, a krasi ga efektna, kraljevsko plava boja koja podiže tmurno, zimsko sivilo.

Svoj look uvijek profinjena Kate Middleton zaokružila je salonkama u istoj boji s potpisom talijanskog kralja cipela Gianvita Rossija, crnim kožnim remenom te ogrlicom sa safirima i dijamantnim naušnicama koji su pripadali pokojnoj princezi Diani.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci