Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton ne odriče se modnih klasika! Britanska princeza prošetala elegantno odijelo u boji koja će ove jeseni dominirati scenom

Gdje god da se pojavi, britanska princeza Kate Middleton nađe se u centru pozornosti zahvaljujući zanimljivim i elegantnim modnim izdanjima, a ni odlazak u dobrotvornu udrugu u londonskom Aldgateu nije bio iznimka. Britanska miljenica nastavila je niz sjajnih stajlinga u kojem glavnu ulogu imaju moćna odijela, uskočivši u boju koja je kao stvorena za nadolazeće jesenske dane. Supruga princa Williama monokromatski look zaokružila je vječnim dodacima iznova potvrdivši titulu majstorice elegancije…

Tradicionalno skrojena odijela koja inspiraciju crpe iz muškog stila odijevanja ove sezone proživljavaju svojih pet minuta slave, a njihova velika ljubiteljica je i britanska princeza Kate Middleton.

Lijepa 41 – godišnja plemkinja svoje viđenje ovog modnog klasika pokazala je prilikom dolaska u dobrotvornu udrugu u Aldgateu, pojavivši se u elegantnom izdanju bez ijedne mane.

Dobro raspoložena britanska plemkinja za odlazak u dobrotvornu udrugu u istočnom Londonu odabrala je elegantno, skrojeno odijelo s potpisom Rolanda Moureta koje se sastoji od hlača širih nogavica i strukiranog sakoa, a krais ga kremasta, latte smeđa boja kojoj se predviđa velika popularnost u nadolazećim mjesecima.

Svoj look uvijek profinjena Kate Middleton zaokružila je salonkama u istoj boji s potpisom talijanskog kralja cipela Gianvita Rossija i zlatnim visećim naušnicama brenda Kiki McDonough.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci