Make your day different

Logo Cover

Kate Hudson nakon dugo vremena pomela crveni tepih u nikad glamuroznijoj (i papreno skupoj!) toaleti o kojoj će se još dugo pričati

Holivudsku glumicu Kate Hudson u posljednje vrijeme rijetko smo viđali na crvenom tepihu, no svoj izostanak s glamuroznih događanja nadoknadila je na svečanoj premijeri filma ‘Mona Lisa and the Blood Moons’, koja se održala u Los Angelesu. Američka glumica pokorila je crveni tepih u nikad profinjenijoj kreaciji glasovitog američkog brenda s izazovnim detaljem koja joj je pristajala kao salivena. O glamuroznom izdanju dobitnice Zlatnog globusa još će se dugo pričati…

Popularna američka glumica Kate Hudson, koja se proslavila ulogama u romantičnim komedijama s početka milenija, nakon dugo vremena pojavila se na crvenom tepihu zahvaljujući premijeri svog novog filma ‘Mona Lisa and the Blood Moons’.

Atraktivna 43 – godišnja holivudska zvijezda ostavila je sve bez daha elegantnim, odvažnim i zavodljivim modnim izdanjem u kojem je glavna uloga raskošna toaleta crnih i nude tonova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Junakinja filma ‘Rat među nevjestama’ blistala je u efektnoj nude kreaciji ukrašenoj crnim cvjetovima, a koja stiže s potpisom američkog brenda Oscar de la Renta koju je utemeljio istoimeni čuveni dominikanski dizajner.

Oscar de la Renta, 12.990 $

Spomenuta haljina prodaje se na službenim stranicama brenda po cijeni od 12,990 američkih dolara, odnosno, vrtoglavih 99,500 kuna, a krasi ju i duboki dekolte.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Celebrity Fanpage HKI (@celebrityfanpagehki)

Kako bi pustila haljinu da govori sama za sebe, Kate Hudson nije pretjerivala s modnim dodacima, već je look oplemenila raspuštenom kosom mokrog izgleda, a na licu nosila decentan make-up u neutralnim bojama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci