Make your day different

Logo Cover

Kariranim košuljama još nije odzvonilo! Ljupka Gojić Mikić i ‘it’ cure s Instagrama znaju kako im podariti trendi ruho, a ovih 11 modela odmah će vas osvojiti

Iako su se proteklih mjeseci prugice našle u fokusu, karirane košulje ni ove sezone odlaze u zaborav. Da je zaista tako, potvrdile su brojne svjetske trendseterice, ali i jedna poznata Hrvatica – Ljupka Gojić Mikić. Ako se ni sami ne želite odreći ovog komada u narednim mjesecima, otkrivamo kako ga furati u trendi ruhu te izdvajamo 11 cool modela iz aktualne ponude za svačiji stil i džep…

Ako ste mislili da je kariranim košuljama odzvonilo, prevarili ste se. Usprkos mnoštvu novih trendova koji su zavladali ulicama, ovaj odjevni komad i dalje uživa it status.

 
 
 
 
 
 

Model koji je obilježio devedesete godine prošlog stoljeća nedavno smo imali prilike vidjeti na zagrebačkoj dizajnerici Ljupki Gojić Mikić, koja ga je isfurala uz hlače sa zakrpama i efektne štikle dizajnerice Jil Sander.

@ljupkagojicmikic

I ove jeseni brojne it djevojke nisu propustile priliku poigrati se s kariranom košuljom na ženstven način, a jedan od nepogrješivih je u kombinaciji s poslovnim hlačama ili trapezicama.

  Advertisement
  Advertisement

Osim cipelama s visokim potpeticama, ovom modelu možete dati dozu elegancije pomoću zanimljive torbice, zlatnog nakita i šešira. Također, karirana košulja izgleda sjajno i kada se nosi raskopčana preko minimalističkog topića ili pak čipkastog grudnjaka.

 
@annabelrosendahl

Žudite li za novom kariranom košuljom iz koje se nećete skidati čitave sezone, pronašli smo 11 sjajnih modela po raznim cijenama:

 
 
Zara, 299,90 kn
H&M, 149,90 kn
H&M, 229,90 kn
H&M, 99,90 kn
H&M, 229,90 kn
Pull&Bear, 149,90 kn
Bershka, 179,90 kn
Bershka, 199,90 kn
Burberry, $550
Stella McCartney, $909
Isabel Marant Étoile, $337

Istražili smo kako it djevojke s Instagrama najradije furaju ovaj komad u svakodnevnim prilikama:

@emmaegaiaofficial
@gildaambrosio
@marenschia
@giorgiatordini
@fusunlindner
@pernilleteisbaek

Foto: Instagram / promo

Advertisement
Advertisement

Slični članci