Make your day different

Logo Cover

Karirani print modni je evergreen svake jesensko-zimske sezone! Pronašli smo 15 mrak (statement!) komada nosivih u svakoj prilici

Na popisu modnih evergreena visoko mjesto drži mnogim Hrvaticama omiljeni uzorak – karirani. Upečatljivi print nosiv u svim prilikama i na mali milijun načina ni ove sezone ne pada u zaborav, a nosit ćemo ga na nešto drugačijim komadima i u bezbroj varijacija. Kolekcije luksuznih dizajnera i popularnih high street brendova već vrve od kariranog uzorka na nešto drugačijim, zanimljivim odjevnim predmetima i modnim dodacima, ali sveprisutna su i profinjena odijela koja nikada ne izlaze iz mode. U nastavku pogledajte kako ga isfurati i potražite 15 neodoljivih komada u koje vrijedi investirati…

Karirani uzorak, u kojem se križaju horizontalne i vertikalne pruge, ima bezbroj izvedbi, a u modi je doslovno već stoljećima.

Ovaj print jedan od legendarnih simbola Škotske, koji se svijetom proširio u raznim varijantama i postao omiljen zbog svoje raznolikosti.

@pearls.kw

U katoličkim školama prihvaćen je kao dio školske uniforme, pripadnici punk pokreta sedamdesetih godina nosili su ga kao simbol bunta, a zatim se polako uvukao i u kolekcije modnih dizajnera te postao jedan od bezvremenskih printeva.

Sako i karirane hlače uvijek su dobra investicija, a žene razigranog modnog duha mogle bi se odvažiti na neobične bluze ili suknje i košulje uzorka s nostalgičnim prizvukom.

@stylemilkshake

Pelerine i baloneri upotpunjeni kariranim uzorkom i dalje su komadi u koje vrijedi uložiti svake jesensko-zimske sezone. Ako ste pobornica jednostavnih i minimalističkih odjevnih komada, s kariranim uzorkom možete se poigrati i kroz modne dodatke i tako u trenu na elegantan način podići svaki stajling.

Karirani uzorak već je zavladao policama omiljenih high street dućana i kolekcijama renomiranih brendova, a ovih 15 mrak komada nepogrješiva su investicija:

Mango, 22.99 € (173,22 kn)
Reserved, 22.99 € (173,22 kn)
Stradivarius, 22.99 € (173,22 kn)
Stradivarius, 45.99 € (346,51 kn)
H&M, 39.99 €
H&M, 39.99 €
H&M, 39.99 €
H&M, 24.99 €
H&M, 59.99 € + 29.99 €
ZARA, 39.95 € (301,00 kn)
ZARA, 79.95 € (602,38 kn)
Burberry, 550 €
Marni, 1.011 €
Maison Margiela, 2.405 €
Miu Miu, 4.250 €

Instagram su već preplavile odjevne kombinacije s kariranim uzorkom u glavnoj ulozi, a ovo su neke od najljepših koje mogu poslužiti kao sjajna inspiracija:

@stylemilkshake
@stylemilkshake
@stylemilkshake
@stylemilkshake
@stylemilkshake
@fashion_viadi
@ambraecannella

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci