Make your day different

Logo Cover

Kanye West predstavio svoju novu Jeezy kolekciju i opet uspio sablazniti javnost

Već smo navikli na čudnovatu osobnost Kanye Westa, no fotografije njegove posljednje modne kolekcije Jeezy izazvale su, blago rečeno šok, čim ih je objavio na Twitteru, ali to nije zbog neobičnih komada odjeće i kombinacija, već zbog poza koje je slavni reper, dizajner, ali i i influencer, odabrao da njima predstavi svoju novu liniju.

Možda bismo mogli reći da od njega ništa manje nismo ni očekivali, no ipak nas je uspio lagano sablazniti nedavnim fotografijama njegove najnovije modne kolekcije Jeezy.

@kanye.west.official

 

Vjerujemo da slutite kako su glavne zvijezde na fotografijama članice klana Kardashian-Jenner, koje će (kao i dosad) prve isfurati njegove komade. No, nije samo njih angažirao za svoj novi posao.

Kanye je fotografije objavio na Twitteru, njih 30-ak, a na njima su se, uz poznbate članice obitelji, pojavili ljudi različite dobi, rase i spola, s time da je dobar dio kolekcije snimljen u posve golom izdanju.

Primjerice, ovo je fotografija kojom promovira svoje tenisice Supermoon.

@elirusselllinnetz

https://twitter.com/kanyewest?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elle.com%2Fuk%2Ffashion%2Fa21341314%2Fkanye-wests-new-yeezy-campaign-shots-are-quite-naked-and-is-that-kim-kardashian%2F

No, golotinja definitivno nije jedina kojom je odlučio promovirati svoju liniju, jer su druge fotografije iz kampanje dovoljno odjevene, iako se ne možemo oteti dojmu da je i kod takvog, običnog predstavljanja, pokušao izmisliti nove načine, da modeli izgledaju prirodnije i nekako bliže svakodnevici.

A što se tiče noviteta u njegovoj najnovijoj liniji, očekujte već prilično viđenu kolekciju biciklističkih hlačica i topića u kombinaciji s tenisicama i oversized majicama.

Fotografije: Twitter/Instagram

 


            
Slični članci