Make your day different

Logo Cover

Kakvo osvježenje! Kate Middleton prošetala novu (trendi!) jesensku frizuru u fenomenalnom odijelu koje ne poznaje vrijeme ni granice

Nakon podužeg izbivanja iz javnosti, princeza Kate Middleton konačno se vratila kraljevskim dužnostima. Omiljena članica britanskog dvora posjetila je muški zatvor u Surreyju kako bi podržala dobrotvornu organizaciju za borbu protiv ovisnosti, i to sa stilom. Supruga princa Williama za dnevnu prigodu odabrala je već viđeno odijelo u boji ametista koje se pokazalo kao pun pogodak, uparivši ga uz cipele koje ne izlaze iz mode. Nezapaženo nije prošlo ni mala, ali značajna beauty promjena kojom je princeza od Walesa osvježila svoj jesenski look

Tijekom ljetnih mjeseci britansku princezu Kate Middleton nismo imali prilike vidjeti u javnosti, a s početkom rujna vratila se svojim svakodnevnim obvezama.

Lijepa 41-godišnja plemkinja svoju kraljevsku rezidenciju nakratko je zamijenila hodnicima zatvora High Down u Surreyu, a osim elegantnim outfitom, pažnju je zaplijenila i novom frizurom.

Kao što je bilo za očekivati, supruga princa Williama nije propustila priliku malo se dotjerati, uskočivši u strukirano odijelo s potpisom omiljenog joj brenda Alexander McQueen u elegantnoj ljubičastoj nijansi.

Spomenutu modnu kreaciju britanska princeza prvi put je odjenula u proljeće ove godine prilikom službenog posjeta Sjedinjenim Američkim Državama, a ovoga puta isfurala ga je uz salonke od brušene kože s potpisom talijanskog brenda Gianvito Rossi.

Osim odjevnom kombinacijom, Kate je oduševila javnost i novom frizurom. Umjesto ravne, raspuštene kose, britanska plemkinja odlučila se za elegantne valove koje je osvježila pramenovima u boji meda, a cjelokupno izdanje dodatno su podigle i popularne zavjesa šiške koje su lijepo uokvirile njezino lice.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci