Make your day different

Logo Cover

Kako se poznate Hrvatice pripremaju za sezonu kupaćih kostima?

Tri ljepotice Bojana Gregorić Vejzović, Anita Dujić i Iris Androšević Pinjuh izabrale su upravo Imed polikliniku i Med Contour Multipower kako bi pripremile svoje tijelo za ljeto i kupaće kostime.

Med Contour Multipower je sinonim za najbolji neinvazivni tretman nekirurškog oblikovanja tijela. “Siguran 100%, bez ikakvih neželjenih posljedica i s odmah vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana, što je idealna opcija prije odlaska na more, zateže kožu i čini je glatkom i svježom” – složile su se Iris, Anita i Bojana.

Uređaj Med Contour Multipower novi je uređaj višestruko nagrađivane Med Contour linije, koji je klijenticama i klijentima u Hrvatskoj dostupan u Poliklinici IMED, vodećoj regionalnoj privatnojpoliklinici. Poliklinika IMED dugogodišnji je savjetnik muškaraca i žena kojima, koristeći napredne tehnike, pruža široku ponudu usluga s područja dentalne medicine i estetske kirurgije. LiječniciPoliklinike IMED, konstantnim stručnim usavršavanjem i praćenjem trendova estetske kirurgije, omogućuju klijentima vrhunsku uslugu koja osigurava najbolje rezultate. Cilj stručnog tima IMED-a je dugoročna trajnost radova i zadovoljstvo pacijenata.

Revolucionarni Med Contour Multipower klijentima omogućava potpuno sigurno, nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela te pomlađivanje lica, a sastoji se od četiri aplikatora, Body Shape, Body Shape and Tight, Draining i Face lifting. Kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i vakuum, uređaj na efikasan i potpuno bezbolan način preoblikuje tijelo, omogućuje uklanjanje celulita, zatezanje kože te face lifting.

Body shape aplikator namijenjen je uklanjanju masnih naslaga i razbijanju celulita, a tretman se preporučuje muškarcima i ženama koji žele neinvazivnom metodom oblikovati svoje tijelo. Ovaj nastavak služi tretiranju prekomjerne količine masnog tkiva formiranog na područjima poput abdomena, stražnjice, nogu te ruku. Na ovaj način se poboljšava dubinska struktura kože zbog čega ona djeluje mnogo mlađe i svježije. Rezultati su slični rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom i trajni su dok god se klijent pridržava aktivnog načina života i preporučenog načina prehrane. Klijenti se, nakon tretmana, mogu odmah vratiti u svakodnevne aktivnosti.

Fotografije: Press


Hzzo


Slični članci