Make your day different

Logo Cover

Kako pravilno njegovati vlasište? Otkrili smo snažan tretman koji poboljšava gustoću, pokrivenost, volumen i bujnost kose

Kosa koja izgleda zdravo raste na zdravijem vlasištu. Podržite bujniji izgled kose sa snažnim tretmanskim sustavom. Osmišljen je da poboljša gustoću, pokrivenost, volumen i bujnost, kako bi na vašoj četki ostajalo manje vlasi. Njega počinje prije pranja, upotrebom proizvoda Scalp Booster, čije djelovanje podupire Redensyl.

U kliničkim ispitivanjima ovog sastojka, 71 % sudionika uočilo je i osjetio da im je kosa gušća nakon samo tri mjeseca upotrebe. Ono što Redensyl čini još učinkovitijim je da smo mu pridružili antioksidativni
zeleni čaj.

@mariellelindahl

To je kompleks na biljnoj bazi razvijen da stvori osjećaj zagrijavanja kao dio sustava djelovanja formule. Također smo dodali mješavinu salicilne kiseline (eksfolijant) i ekstrakata citrusa koji pomažu otopiti sebum, razbijajući zaštitni sloj na vlasištu za učinkovitije raspoređivanje proizvoda.

Scalp Booster Shampoo pojačava djelovanje na kosu: napravljen od Redensyla, niacina i kofeina, kosu čini čvršćom, punijom i gušćom. Aminokiseline keratina regeneriraju, a zeleni čaj i prirodni ekstrakt drveta služe kao hranjivi antioksidansi. Lagan i nemastan, Scalp Booster Leave-In Conditioner dodatno pospješuje
prednosti sustava.

Njegovu učinkovitost podupire Redensyl (3 %) da bi kosa bila bujnija i obilnija. Salicilna kiselina, prirodni eksfolijant, Vaše vlasište čini zdravijim. Mješavina ekstrakata biljnog porijekla i snažnih aminokiselina pšenice i riže regeneriraju.

Osim toga, inkapsulirali smo sve aktivne sastojke u oleosome šafranike s vremenskim otpuštanjem — napredni sustav doziranja sastojaka biljnog porijekla kako bi Vaša kosa i vlasište bili i izgledali što je bolje moguće.

Upotrebljavajte naš silikonski masažer za vlasište malim kružnim pokretima prilikom šamponiranja za održavanje zdravog vlasišta i kose. Ergonomska ručka  dobno leži u ruci, a nježni stožasti silikonski vrhovi osiguravaju ugodu.

Foto: Promo

Slični članci