Make your day different

Logo Cover

Kako postati najbolja verzija sebe, živjeti zdravije i kvalitetnije? Odgovore smo pronašli u vodiču ‘Održivi intervalni post’, koji otkriva 10 (jednostavnih!) koraka…

‘Održivi intervalni post’ autora dr. sc. Sama Andrenšeka napisan je kako biste pronašli najzdraviji i najodrživiji put kroz džunglu savjeta za kontrolu tjelesne težine. Na jednostavan i svima razumljiv način ujedinjuje najnovije spoznaje o nutricionizmu i dugovječnosti uzimajući u obzir funkcionalnost ljudskog tijela koja je hormonski, emocionalno i epigenetski uvjetovana. Osnaženi spoznajama iz ove knjige, shvatit ćete kako možete neznatnim ulaganjem postići pozitivan i trajno uravnotežen učinak na svoje zdravlje.

Razumijevanje zdravog i kvalitetnog života tumači trima općim filozofskim načelima: Partenonskim načelom, načelom dinamičke ravnoteže (većina ljudi ravnotežu shvaća kao statičku kvalitetu) i Paretovim načelom, a ujedno vam uvelike proširuje pogled na hranjive tvari koje mnoge druge dijete previđaju.

 
 

‘Održivi intervalni post’ za razliku od raznih kratkotrajnih dijeta, usklađen i cjeloviti pristup prehrani koji će postati vaš način života. Tako ćete ukrotiti tjelesnu masu i održavati je cijeli život.

  Advertisement
  Advertisement

Slijedite desetodnevni vodič kako biste prirodno oblikovali svoje tijelo i poboljšali svoje zdravlje, a svoje tijelo i dušu nahranite zdravim namirnicama.

 

Ako usvojite samo jednu jednostavnu naviku koja će vam zauvijek promijeniti život nabolje postat ćete snažniji i osjećati se odlično.

@carodaur

Foto: Instagram/promo

Slični članci