Make your day different

Logo Cover

Kako je bilo na najglamuroznijoj izložbi godine?

Dior se u ljetnim mjesecima preselio na francusku obalu. U prostorijama foto galerije “Les Rencontres de la photographie” u francuskom gradu Arlesu prikazana je izložba ‘Dior and the art of color’ koja prati nedavno izdavanje istoimene knjige.

 

Otvaranju izložbe prisustvovala je naravno i Bella Hadid, zaštitno lice brenda. Bella je izgledala uistinu chic u crnoj prozračnoj Diorovoj haljini na bretele. Torbica kojom je look upotpunjen je nova verzija kultne “Lady Dior” torbice koja je u izvedbi Marije Grazije Chiuri ukrašena mnoštvom zakovica. Rame uz rame Belli Hadid zatekla se i manekenka Winnie Harlow u crvenoj Diorovoj ljetnoj haljini. Nosila je kratku tamnu periku, jednostavan eye makeup look, ali i vibrantno crveni ruž.

 

@bellahadid

 

Izložene su najbolje fotografije iz Diorove knjige koja se bavi makeup stvaralaštvom ove modne kuće, te naravno važnosti uporabe boja. Što boja znači za Dior?

 

@dior
@dior
@dior

 

Na to pitanje u knjizi se pokušava odgovoriti promatrajući rad tri dosadašnja Diorova makeup direktora; Sergea Lutensa, Tyena i trenutnog direktora Petera Philipsa.

 

@janiszewskaania

 

Knjiga također sadržava i ekskluzivne intervjue s navedenima u kojima objašnjavaju svoje shvaćanje Diora. Izložbu u Arlesu možete posjetiti do 24. rujna. Još jedan od razloga za posjetiti francusku obalu ovog ljeta.

 

A post shared by Dior Official (@dior) on

Fotografije: Instagram
Autor: M.S


Hzzo


Slični članci