Make your day different

Logo Cover

Kako hrvatske trendseterice ovog ljeta nose crvenu?

Trend koji je posljednjih mjeseci nezaustavljivo harao modnom, ali i steetstyle scenom je millennial pink boja. Živjeli smo u ružičastom Barbie svijetu i na trenutke oživjeli rane faze 2000-ih. Sada je vrijeme za nešto novo.

Nasljednik koloraturnog trona je žarko crvena. Na tjednu mode u Parizu već je poharala kolekcije poznatih dizajnera kao što su Tony Ward, Guo Pei i brojni drugi. Ulična moda dakako ne kasni dugo za ovom pojavom. Poznate svjetske blogerice odazvale su se ovom novom modnom imperativu.

Kako to rade hrvatske blogerice? Pogledajte u nastavku. Donosimo vam najljepša crvena izdanja hrvatskih fashionistica za svaku prigodu:

Poigrajte se crvenom bojom, a kao uzor može vam poslužiti outfit Karle Zelić. Ovaj beach/schoolgirl look idealan je za tople ljetne dane. Čak i na povratku s plaže možete izgledati mladenački i izazovno. Za postizanje ovog lolita looka jednodijelne crvene kupaće kostime kombinirajte s bijelim mini suknjama, te retro sunčanim naočalama.

@superbabekillah

 

Isabella Rakonić izgleda fenomenalno u sakou od velveta inspiriranim bellboy hotelijerskim uniformama. Teške materijale kao što je velvet kombinirajte s lakšim materijalima za postizanje estetski čistijeg looka. Lakši materijali, u ovom slučaju pamučna majica, outfitu će pridonijeti dašak prozračnosti i lakoće.

 

@isabellaeclaires

Ana Bacinger predstavlja još jednu od mogućnosti kada je crvena boja u igri. Lepršava boho haljinica u crvenoj boji iznimno je laka za nositi i kombinirati s modnim dodatcima. U ovom slučaju slobodno posegnite duboko u kutijicu s nakitom. Više je više! Stvorite kontrast haljine i nakita.

@anabacinger

Crvena boja za poslovni sastanak? — Apsolutno! Blogerica Matea Senjak idealni je primjer kako nositi žarko crvenu boju čak i u ozbiljnijem ansamblu bez da pritom izgleda prenapadno. Sako na preklop žarko crvene boje kombinirajte sa širokim bijelim hlačama. Kosa bi trebala biti uređena na jednostavniji način, a modni dodatci svedeni na minimum.

@mateaea

Fotografije: Instagram
Autor: M.S

Slični članci