Make your day different

Logo Cover

Kako da najposebniji period života svake majke ostane upamćen zauvijek? Imamo rješenje!

Test je donio sretnu vijest koju je liječnik potvrdio. Što ste pomislili, koliko je bila suza radosnica, kako su reagirali vaši najbliži? Puno je to emocija, riječi podrške, savjeta, vjerojatno i smijeha, ali hoće li sve te emocije i riječi ako nisu zapisane ostati zapamćene i za koje desetljeće? Evo slatkog rješenja…

Tim Ženskog rokovnika stoga je osmislio sasvim novi i jedinstveni proizvod: dnevnik trudnoće ‘Naših 9 mjeseci’ i bebin dnevnik ‘Naša 1. godina’. Riječ je o jednom proizvodu, jednoj knjizi kojoj je cilj biti pomoćnik i planer kroz trudnoću i prvu godinu života djeteta, ali i zbirka uspomena koju će svaka majka rado listati još godinama.

‘Naša 1. godina’

 

Dnevnik trudnoće

Kroz dnevnik trudnoće i bebin dnevnik ovjekovječit će se najposebnije uspomene: devet mjeseci iščekivanja i prva zajednička godina majke i njezine bebe. Priča je to koju svaka buduća majka tek treba ispričati i napisati.

Dnevnik trudnoće ‘Naših 9 mjeseci’ sadrži tjedni planer s naznakama kako se beba razvija iz tjedna u tjedan, rubrike u kojima se bilježe sve promjene i važniji datumi, termini pregleda, prostor za fotografije ultrazvuka te dovoljno prostora da ovaj dnevnik svaka buduća majka učini što osobnijim i posebnijim kako bi stvorila jednu zaista neprocjenjivu uspomenu.

Bebin dnevnik ‘Naša 1. godina’ kolekcionar je uspomena na prvu godinu života svake bebe u koji se upisuju svi važni trenuci bebinog života (prvi osmijeh, prva prospavana noć, prva šetnja, prvi koraci, prve riječi, pregledi, najdraže igračke) uz dovoljno prostora za fotografije i bilješke svih uspomena koje su roditeljima najvažnije.


Foto: Promo

Slični članci