Make your day different

Logo Cover

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko postali su roditelji drugog zajedničkog djeteta! Sretnu vijest otkrila je prva obiteljska fotografija

Kaja Vidmar, partnerica našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka, rodila je svoje drugo dijete. Slovenska dizajnerica te poduzetnica Kaja Vidmar i umirovljeni hrvatski nogometaš te menadžer u sportskoj agenciji Universal Twenty Two Šime Vrsaljko dobili su drugo zajedničko dijete – sinčića, ali njegovo ime još uvijek nisu obznanili u javnosti …

Kaja Vidmar, 28 – godišnja dizajnerica, sretnu vijest otkrila je u ponedjeljak, u kasnim popodnevnim satima, objavivši na svom Instagram profilu obiteljsku fotografiju na kojoj Šime Vrsaljko, 31 – godišnji bivši reprezentativac, u naručju drži njihovo drugo dijete, a preslatki prizor promatra njihova kći Viktorija.

‘Moj (svijet i srce) – napisala je Kaja Vidmar u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja Vidmar je u travnju prošle godine rodila djevojčicu Viktoriju u Madridu, gdje je živjela i radila kao dizajnerica. U istom gradu za nogometni klub Atletico Madrid Šime Vrsaljko igrao je od 2016. godine, a 30. lipnja 2022. istekao mu je ugovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Dohi u prosincu prošle godine, Šime Vrsaljko oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije, a u travnju je službeno i završio igračku karijeru.

Proslavljeni Vatreni iz prvog braka sa suprugom Mateom ima i sina Brunu kojeg su bivši supružnici dobili u lipnju 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Foto: Instagram

Slični članci