Make your day different

Logo Cover

Kaia Gerber oduševila u ‘tube’ haljini koja je stara koliko i ona, a za sličanim modelom ove sezone luduju fashionistice

Kaia Gerber na zabavu u Cipriani Wall Streetu, na 74. dodjelu National Book Awards, stigla je u vintage haljini koju je Ralph Lauren prvi puta pokazao na svojoj modnoj reviji 2001. godine, šest mjeseci prije rođenja danas slavne američke manekenke…

Kaia Gerber, 22 – godišnji američki model, na zabavu u New Yorku stigla je u društvu slavne majke, 57 – godišnje bivše manekenke Cindy Crawford, koja je za tu prigodu odabrala bijelo odijelo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by danielle goldberg (@daniellegoldberg)

Ipak, nasljednica legendarnog supermodela Cindy Crawford ukrala je sve poglede i zbog haljine koja je ‘rođena’ svega šest mjeseci prije njenog rođenja.

Američki dizajner Ralph Laurant, za kojeg američka modna industrija kaže kako mu nedostaje zvjezdane prašine, naime, prije više od dva desetljeća, točnije u veljači 2021. godine, na svojoj je modnoj reviji na brazilskom modelu Raici Oliveiri, koja je prošetala modnom pistom, prvi puta javnosti pokazao vunenu tube haljinu u boji čokolade s trakom od tamnije kože, koja je oponašala izgled remena. Originalni look pogledajte OVDJE!

Ove sezone svjetske su fashionistice oduševljene modelom koji je lansirao talijanski modni brend Sportmax, a čija cijena iznosi 650 eura.

Sportmax, 650 EUR

Foto: Instagram, promo

Slični članci