Make your day different

Logo Cover

Kad se mame vrate u djetinjstvo: Evo kako su se Lana Klingor, Kristina Bradač i Iva Radić provele u dječjem parku

Napuhanko, najveći centar napuhanaca u Zagrebu, oduševio je mnogobrojnu djecu (ali i  odrasle!), koji su se nakratko vratili u svoje dječje dane i prepustili se ludim ‘napuhanim’  avanturama. Tako priliku da se nakratko vrate u dane svoga odrastanja nisu propustile ni Iva Radić, Kristina Sajko, Kristina Bradač i Lana Klingor Mihić, koje su s oduševljenjem isprobale napuhance, i uz smijeh uživale u igri i bezbrižnoj zabavi. Nakon kratkih ‘nadmetanja’ igru su zamijenile odmorom, a njihove pozicije zauzela su njihova djeca, uživajući u novootkrivenim čarima napuhanaca i različitim mogućnostima koje je nudio svaki od njih.

Dječji smijeh, puno zabave, razigrani roditelji i dobra atmosfera, obilježili su otvorenje zabavnog parka ‘Napuhanko’ na istočnoj strani Zagrebačkog Velesajma.

Kristina Bradač i Iva Radić

 

Iva Radić

 

Helena Štedul i Lana Klingor Mihić

Napuhanko će po svemu viđenom biti omiljeno okupljalište djece svih uzrasta, ali i svih onih željnih novih avantura kojima je igranje nezaobilazni dio dana. Lijepo uređen prostor, bogat sadržaj, ali i napuhanci koji do sada nisu viđeni u Zagrebu najbolja su pozivnica za sve koji traže drugačiji vid zabave i koji žele kvalitetno provesti vrijeme sa svojom djecom.

Kristina Bradač i kćerkica Vivian

 

Emina Pršić i kćerkica

Napuhani traktori, dvorci, gusarski brodovi, sportska igrališta, bungee izazovi, tobogani samo su dio sadržaja koji se nudi u ovom zanimljivom parku, a s vremenom će se širiti broj napuhanaca, što će svakako biti dodatni poticaj mnogima da djeci omoguće jedinstvenu zabavu.

Nema sumnje da će Napuhanko vrlo brzo postati omiljeno ‘igralište’ u gradu, kako za djecu koja će imati priliku uživati u novim izazovima, ali i roditeljima koji će bezbrižno moći uživati u igri svoje djece.

Osim fun zone, u prostoru parka Napuhanko nalazi se i chill zona sa kafićem i velikom terasom, a posebno je atraktivan dio u hladu drveća sa ležaljkama za opuštanje. Uskoro će čitavu priču nadopuniti i posebna piknik zona sa nekoliko roštilja koje će posjetitelji moći slobodno koristiti.

 

 

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL


Hzzo


Slični članci