Make your day different

Logo Cover

Kad se Ljupka Gojić Mikić skocka nema joj ravne! Svilenu haljinu isfurala je na dva načina i (ne)spojivo učinila itekako – spojivim!

Ljupka Gojić Mikić zasluženo slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a najčešće pribjegava nošenju odjeće s vlastitim potpisom. Ipak, bivša manekenka i popularna domaća dizajnerica s vremena na vrijeme napravi iznimku i prošeće komade omiljenih high street brendova i drugih hrvatskih dizajnera. Tako je još jednom uskočila u kreaciju s potpisom Sopar Collectiona, brenda iza kojeg stoji Helena Šopar Zadro, također uspješna bivša manekenka a danas uspješna dizajnerica zajedno sa sestrom Tamarom Šopar Rebić.

Zgodna Ljupka Gojić Mikić efektnu svilenu haljinu boje leda uparila je s trendi robusnim combat čizmama i ne spojivu modnu kombinaciju učinila – spojivom.

 

 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

 

A da ženstvena i elegantna haljina dobro može izgledati i u casual kombinaciji dokazala je uparivši s njom crnu pletenu dugu dolčevitku iz vlastite kolekcije Jolie Petite, a koju krasi duboki prorez s prednje strane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOPAR d.o.o. (@soparcollection)

Ljupka je uskočila u svilenu haljinu s potpisom Sopar Collection, brenda iza kojeg stoji Helena Šopar Zadro, također uspješna bivša manekenka a danas uspješna dizajnerica zajedno sa sestrom Tamarom Šopar Rebić. I prošlog ljeta Ljupka je zablistala u haljini iz iste modne radionice, a kako je izgledala u toj izvedbi pogledajte OVDJE!

Foto: Instagram

Slični članci