Make your day different

Logo Cover

Julia Roberts zna kako nositi crno od glave do pete! Zgodna glumica na jug Francuske stigla u chic kaputu nosivom na mali milijun načina

Nakon pariškog Tjedna mode, najprestižniji modni događaj preselio se na jug Francuske, gdje je među prvima kolekciju za proljeće/ljeto predstavio francuski dizajner Simon Portre Jacquemus. Reviju popularnog brenda nisu propustila brojna poznata lica, među kojima je bila i holivudska zvijezda Julia Roberts. Zvijezda filma ‘Notthing Hill’ rijetko griješi u modnim odabirima, a i ovoga puta plijenila je elegancijom u all black izdanju koji se vrti oko svega tri (vječna!) komada…

Holivudska zvijezda Julia Roberts rijetko kad griješi u modnim odabirima, neovisno o tome radi li se o casual ili svečanim prigodama. Osnovne zakonitosti njezinog stila su jednostavnost i elegancija, a ništa drugačije nije bilo ni na reviji francuskog brenda Jacquemus na jugu Francuske.

Slavna 56-godišnja glumačka diva reviju je pratila iz prvog reda, odjevena u mrak kaput s it detaljima kojeg je isfurala u stilu haljine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PopBuzz (@popbuzz)

Zvijezda filma ‘Notthing Hill’ bila je oličenje elegancije u dugom, crnom, strukiranom kaputu s naglašenim ramenima kojeg je isfurala poput haljine, a ispod njega je nosila crne najlonke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julia Roberts Brasil | Fansite (@jrbrmidias)

Kombinaciju koja odiše luksuzom i profinjenošću holivudska ljepotica zaraznog osmijeha zaokružila je crnim slingback salonkama i torbicom u obliku polumjeseca sa zlatnom, metalnom ručkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vogue France (@voguefrance)

Osim Julije Roberts, na reviju je stigla beauty mogulica Kylie Jenner, zvijezda serije ‘Seks i grad’ Kristen Davis i reper Jack Harlow.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci