Make your day different

Logo Cover

Julia Roberts drastično promijenila imidž! Prepoznatljive bakrene uvojke osvježila je nijansom koja ni ovog ljeta nema konkurenciju

Slavna američka glumica Julia Roberts, koju publika već desetljećima pamti i obožava po njezinom čarobnom osmijehu, godinama je vjerna istoj frizuri koju je katkad mijenjala isključivo radi potrebe uloga. Zvijezda filma ‘Zgodna žena’ ovih dana ipak je odlučila promijeniti imidž, a čini se kako nije ostala imuna na jedan od vodećih ljetnih trendova. Prepoznatljive bakrene uvojke osvježila je hit nijansom, a svi se slažu da joj promjena sjajno pristaje…

Julia Roberts, slavna američka glumica koja je srca obožavatelja osvojila još 1990. godine proslavivši se ulogom u filmu ‘Zgodna žena’, na gala događaju u organizaciji američkog predsjednika Joea Bidena pokazala je novi look.

Zgodna 56 – godišnjakinja svoje prepoznatljive uvojke zamijenila je – plavom bojom, a svoje uobičajene šiške zamijenila je nešto modernijom varijantom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Highbrow Hippie (@highbrowhippie)

Za njezin novi imidž zaslužan je celebrity frizer Serge Normant, koji je na Instagramu opisao postupak prelaska iz crvene boje u plavu, kao što je slučaj kod dama poput Julije koje imaju prirodno bakrene tonove kose.

‘Prilikom drastičnih promjena boje, u ovom slučaju iz crvene u plavu, moj pristup je uvijek isti- spor i metodičan, a pritom uvijek na prvom mjestu čuvam zdravlje i integritet kose’, objasnio je frizer s kojim glumica surađuje čitavo desetljeće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julia Roberts Brasil | Fansite (@juliarobertsbrasil)

Slojevito ošišana kosa oblikovana je u opuštene valove, zahvaljujući frizeru Sergeu Normantu, koji se poigrao dimenzijom tamnijih i svjetlijih pramenova u njezinoj novoj boji koja se na tonskom radaru smješta u neutralno između hladnih i toplih nijansi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julia Roberts Brasil | Fansite (@juliarobertsbrasil)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci