Make your day different

Logo Cover

Judita Franković zavjetovala se na vječnu ljubav dugogodišnjem dečku Marku Brdaru

Zagrebačka glumica Judita Franković zavjetovala se na vječnu ljubav dugogodišnjem dečku Marku Brdaru, a tu slatku tajnu popularne glumice otkrio je modni dvojac eNVy room u čijoj je vjenčanici Judita izgovorila sudbonosno ‘da’.

Kad se prije nešto više od mjesec dana Judita Franković pojavila na svečanoj dodjeli nagrade Zlatni Studio u raskošnoj snježno bijeloj vjenčanici, čini se, da to nije bilo slučajno, da je to bila generalna proba za nešto što je glumica, poznata po istančanom stilu za odijevanje, planirala. Naime, Judita je te večeri prisutne iznenadila je odabirom toalete. Zvijezda nagrađivanog filma ‘Sonja i bik’ i televizijske serije ‘Počivali u miru’ na dodjelu nagrada stigla je u romantičnoj vjenčanici koju potpisuje eNVy room. Isti modni dvojac, naime, potpisuje i vjenčanicu u kojoj se prošli vikend Judita Franković zavjetovala na vječnu ljubav dugogodišnjem dečku Marku Brdaru, u Ljubljani. A upravo su oni i ‘krivci’ što je njezina slatka tajna postala – javna. Vijest da se Judita udala objavili su na društvenim mrežama.

@envyroom

Svoj privatni život Judita se oduvijek trudila držati podalje od očiju javnosti pa je rijetko (gotovo nikada!) u svojim intervjuima pričala o Marku. U onom posljednjem za Cover Style na novinarsko pitanje: Tko u vašem odnosu prvi popušta kad su u pitanju sitne razmirice: jeste li više ‘šefica’ ili ‘razumno prilagodljiva’?, kratko je odgovorila samo: ‘Eh, kad bi bilo tako jednostavno…’

 

@envyroom

Foto: Instagram

 

 
PBZ

Slični članci