Make your day different

Logo Cover

Joško Gvardiol proslavio 21. rođendan! Simpatična čestitka starije sestre sve je nadmašila, ali i otkrila jedan detalj o najpoželjnijem Vatrenom

U domu hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola zavladala je slavljenička atmosfera. Naime, jedan od najmlađih Vatrenih zakoračio je u novu životnu godinu, a njegov veliki dan nisu mu propustili čestitati brojni suigrači i prijatelji. Miljenik ženske publike na društvenim mrežama objavio je niz čestitki, no ona koju mu je uputila njegova starija sestra Franka posebno se izdvaja iz mase. Ovom posebnom prigodom podijelila je njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva i kratkom, ali moćnom pošalicom, oduševila je sve… 

Nakon što se okitio brončanom medaljom i postao jedan od najtraženijih stopera, Vatreni Joško Gvardiol ponovno slavi.

Član nogometnog kluba RB Leipzig proslavio je 21. rođendan, a u moru čestitka koje su od ranog jutra pristizale na njegovu adresu, najsimpatičniju mu je uputila njegova sestra Franka Gvardiol. 

Instagram Story/Screenshot

Franka je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju iz djetinjstva, a uz nju je nadodala i fotku na kojoj njezin mlađi brat drži fotoaparat. ‘Uvijek si bio talent za fotografiranje’, napisala je.

Poznato je kako je mladi hrvatski stoper jako blizak sa svojim sestrama, a osim Franke, javnu čestitku uputila mu je i starija sestra Lorena Gvardiol.

 
Instagram Story/Screenshot

Lorena je objavila noviju Joškovu fotografiju i kratko napisala: ‘Lijepi moj. Sretan ročkas’.

Među čestitarima su bili nogometaševi suigrači iz kluba i reprezentacije, ali i Iris Livaja, supruga Hajdukovog napadača Marka Livaje, s kojim se mladi stoper posebno sprijateljio tijekom Svjetskog prvenstva u Katru.

Instagram Story/Screenshot

‘Dragi naš Joško. Sve ti cvitalo’, napisala je bivša manekenka uz fotografiju Marka Livaje i Joška Gvardiola u dresovima hrvatske reprezentacije.

Osim što je zadivio nogometne stručnjake nevjerojatnim majstorijama na terenu, brončani Vatreni Joško Gvardiol preko noći je zaludio pripadnice ljepšeg spola i postao jedan od najzgodnijih i najpoželjnijih Hrvata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lorena Gvardiol । 25ʏ (@lorena_gvardiol)

Na radost mnogobrojnih obožavateljica, simpatični Zagrepčanin nedavno je otkrio kako mu dosad još niti jedna dama nije uspjela osvojiti srce.

‘Zasad nijedna nije uspjela probiti obranu, uspješno se branim’, rekao je Joško i ispričao kako svakodnevno dobiva ljubavne ponude od raznih dama. Kaže da je bilo je puno situacija, pogotovo na dočeku. ‘Bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno’, priznao je.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci