Make your day different

Logo Cover

Još niste okitili božićno drvce i nemate inspiracije kako? Donosimo 15 kreativnih ideja koje će se uklopiti u svačiji interijer

Iako se jelka zapravo treba kititi na sam Badnjak, posljednjih godina tradicija se malo promijenila, stoga sve veći broj ljudi to čini puno ranije. Za one koji, međutim, ipak čekaju Badnju večer kako bi ukrasili svoju božićnu jelku – a još uvijek ne znaju kako, društvene mreže vrve od kreativnih ideja koje mogu poslužiti kao inspiracija. Što se tiče dekora, uvijek su trendi tradicionalni crveni, bijeli i zeleni ukrasi, a veliki ovogodišnji hit su i crni detalji, umjetni snijeg, svjećice i razigrane boje. Kako bismo vas dodatno inspirirali, u nastavku smo izdvojili 15 originalnih ideja s Instagrama koji će se uklopiti u svačiji interijer…

Prave, umjetne, male, velike, elegantne ili široke – okićena jelka najvažniji je simbol Božića koja u svaki interijer donosi dozu čarolije.

Iako su ga neki već okitili, velika većina još uvijek čeka Badnjak kako bi okitili svoje drvce, i to raskošnije nego svih prethodnih godina.

@tattivasilieva

Crveni i bijeli ukrasi u kombinaciji sa zelenilom tradicionalni su odabir s kojim nema greške, a ukoliko ipak težite modernističkom stilu, slobodno se poigrajte s detaljima poput pahulja, orašara ili suhog voća.

@livingforgoldmoments

Iako možda ne zvuče kao tipičan odabir, posebno su interesantni i crni detalji poput bisera ili mašni koji će vašoj božićnoj jelki podariti dozu sofisticiranosti i šika.

 

Ljubitelji minimalizma oduševit će se idejom da svoje drvce mogu okititi tek lampicama, toplim svijećama ili umjetnim snijegom, a rezultat je prava božićna bajka!

@doses_of_style

Razigrane boje, dječji ukrasi i vibrantne dekoracije razveselit će baš svakoga, a obožavatelji skandinavskog stila mogu posegnuti za nekonvencionalnim materijalima poput papira ili sušenog voća.

Ove godine izrazito je popularna i takozvana metoda ‘tinsel tree’ – ukrašavanje drvca retro ukrasima nalik svjetlucavih trakica.

@livingforgoldmoments

Još uvijek nemate ideju kako ukrasiti vaše božićno drvce? U nastavku potražite 15 genijalnih dekoracija s Instagrama koji će oduševiti ljubitelje ‘glasnih’ ukrasa, kao i minimaliste: 

@adobrincic
@carolflorencedecor
@francesca__arrigoni
@homestylepassion
@just.a.val
@kingofchristmas
@musingandthemaker
@rustandtrust
@townhouseandtiffany
@twotwentyone
@mojenoteimojsvijet
@duxiana_uk
@visitnumber7
@mycroatianhome
@mamalola__

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci