Make your day different

Logo Cover

Još ne znate gdje na godišnji odmor? Staklena kuća Glass House Glamping na Hvaru pruža priliku potpunog uživanja u svim čarima ljeta

Ako se ovoga ljeta želite razmaziti, glamping kamp Plage Cache’e pripremio je pravu urbanističku poslasticu koja će zadovoljiti i najstrože kriterije. Riječ je o senzacionalnoj staklenoj kući Glass House Glamping, jedinstvenom objektu koji pruža priliku potpunog uranjanja u prirodu i uživanja u nevjerojatnom pogledu na more, istovremeno objedinjujući udobnost i eleganciju modernog smještaja, a nosi potpis cijenjenog zagrebačkog arhitekta Damira Radakovića…

U moru ljepota koje Hrvatska krije, jedan od pravih dragulja je otok Hvar – najsunčaniji otok Jadrana na kojem se smjestio komadić raja pod nazivom Plage Cache’e glamping kamp, u vlasništvu Olge i Veljka Drinkovića.

Uz postojeće šatore koji se nalaze u naselju Vrboska, u vlasništvu supružnika Olge i Veljka Drinković, koji iza sebe broje četrdeset godina dugog staža u turizmu, ovih dana razveselili su viješću o još jednom čarobnom novitetu.

Riječ je o čak trećem projektu u kojem Olga Drinković i arhitekt Damir Radaković uspješno surađuju na interijerskim rješenjima.

‘Nova staklena kuća je ostvarenje snova za sve ljubitelje prirode i ljepote okoline. Sagrađena s velikim staklenim panelima duž čitavog zida, pruža svojim gostima nevjerojatne poglede na obližnje plavetnilo mora, slikovite zalaske sunca i netaknutu prirodu koja ih okružuje.

Ova kombinacija prirode i moderne arhitekture stvara savršen ambijent za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa’, poručuju iz glamping kampa Plage Cache’e.

Plage Cachée Glamping

Staklena kuća nalazi se unutar njihovog glamping odmarališta, gdje se može doživjeti jedinstveni spoj luksuza i divljine. Ovdje se mogu pronaći udobne smještajne jedinice s modernim pogodnostima, kao što su prostrani kreveti i elegantni, minimalistički namještaj.

Plage Cachée Glamping

‘Probudite se uz zvukove valova i osjetite svježinu morskog zraka dok se opuštate u divljini. U večernjim satima uživajte u romantičnoj atmosferi uz prekrasne zalaske sunca koji će vas ostaviti bez daha. Pridružite nam se i iskusite nevjerojatnu ljepotu prirode uz dodir luksuza i udobnosti’, pozivaju iz Villas Hvar.

Plage Cachée Glamping
Plage Cachée Glamping
Plage Cachée Glamping
Plage Cachée Glamping
Plage Cachée Glamping
Plage Cachée Glamping
Plage Cachée Glamping

Pripremila: Tara Musulin
Foto/izvor: Facebook/ https://www.plagecachee.com/ /https://villashvar.com/

Slični članci