Make your day different

Logo Cover

Još jedan razlog za sreću u životu Eve Longorije prije nego na svijet donese svoje prvo dijete

Eva Longoria broji sitno do poroda prvog djeteta kojeg iščekuje sa svojim suprugom, medijskim mogulom Joséom ‘Pepe’ Bastonom, a slavni par je proslavio drugu godišnjicu braka. Zanosna Latina nikako nije bila štura na riječima te je bez ustručavanja svom suprugu uputila najnježnije riječi….

‘U ponedjeljak nam je bila druga godišnjica braka i nisam ju zaboravila već sam bila previše pospana da bih to objavila na društvenim mrežama. Moj prekrasan suprug poslao mi je ovo divno cvijeće, a on će od mene dobiti bebu. Ja sam najsretnija žena na svijetu jer imam supruga kako što je Pepe i molim se da doživimo još 50 godina blagoslova, smijeha i beskrajne sreće. Volim te ljubavi moja’, napisala je Eva uz fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu, a kadar presretne trudnice s raskošnim buketom cvijeća kojeg je dobila od odabranika svog srca govori više od tisuću riječi.

@evalongoria

42 – godišnja glumica je beskrajno uzbuđena što će uskoro po prvi put osjetiti sve one čari majčinstva, a očinstvu se silno veseli i njezin sedam godina stariji suprug. Inače, ovo će biti prvo dijete lijepoj Latini dok José iz prethodnog braka s Natalijom Esperon ima troje djece: 22 – godišnju kćer Nataliju i 14 – godišnje blizance Marianu i Josea.

@celebfash001
@africanhubnaija

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci