Make your day different

Logo Cover

Još jedan ljubavni brodolom 91 – godišnjeg medijskog mogula! Rupert Murdoch i bivši supermodel Jerry Hall razvode se nakon šest godina braka

Rupert Murdoch, 91 – godišnjiaustralski novinski tajkun, razvodi se od slavne Jerry Hall nakon samo šest godina braka, objavljeno je u srijedu, kako prenosi Daily Mail. Vijest je objavio i New York Times pozivajući se na dva neimenovana izvora

Medijskom mogulu Murdochu ovo je četvrti bračni brodolom. 65-godišnja Jerry Hall nikada nije bila u braku prije nego što je rekla ‘da’ slavnom novinskom tajkunu u ožujku 2016, u Londonu.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Jerry Hall, bivši američki model, manekenka i glumica, prethodno je bila 22 godine vezi s legendarnim frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom, s kojim ima četvero djece, no njih dvoje se nikada nisu vjenčali tijekom veze.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Daniel Mize (@not_my_moms_basement)

Predsjednik Fox Corp-a (FOXA.O) Murdoch, za kojeg se procjenjuje da je ‘težak’ 17,7 milijardi dolara, ima ukupno šestero djece – kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth i sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Chloe i Grace, koje je dobio s trećom suprugom Wendi Deng, 37 godina mlađom Kineskinjom koju je upoznao dok je radila kao izvršna direktorica na mreži u njegovom vlasništvu u Hong Kongu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendi Murdoch (@wendimurdoch)

Nakon razvoda Ruperta i Wendi, Wall Street Journal je pisao o upozorenju američkih kontraobavještajaca Jaredu Kushneru da bi Deng mogla iskoristiti prijateljstvo s njegovom suprugom Ivankom Trump za ‘unapređivanje interesa kineske vlade’.

Izgradio je carstvo koje čine Fox News, The Wall Street Journal, londonski Times te druge mreže i novine širom svijeta. Njegova je životna priča nadahnula tvorce Emmyjem nagrađene HBO-ove serije ‘Nasljeđe’.

Rupert Murdoch i Jerry Hall nemaju djece iz svog braka, a detalji razvoda još nisu objavljeni.

Par se vjenčao u Londonu u ožujku 2016. na diskretnoj svečanosti u Spencer Houseu, nakon burne petomjesečne romanse.

Bio je to prvi službeni brak Jerry Hall – naime, ona i Jagger održali su neslužbenu ceremoniju vjenčanja na Baliju 1990. godine, međutim britanski sud je to nakon njihova razlaza odbacio, smatrajući ga ništavnim.

Foto: Instagram

Slični članci