Make your day different

Logo Cover

Johnny Depp ljubi odvjetnicu, ali ne onu za koju se sumnjalo tijekom parnice s Amber Heard! Evo tko je zgodna britanka Joelle, koja se upravo razvodi

Nakon skandalozne tužbe i ljubavnog brodoloma s Amber Heard, Johnny Depp ponovno ljubi, prenosi američki magazin Us Weekly. Šuškanja o glumčevoj vezi s odvjetnicom pokazala su se točnima, no ne s onom na koju su svi mislili! Riječ je o Joelle Rich, odvjetnici koja ga je zastupala u tužbi protiv tabloida The Sun, a njihova romansa rasplamsala se još 2020. godine tijekom suđenja u Americi.

Prema svemu sudeći, 59- godišnji glumac Johnny Depp ima novu djevojku! Prema pisanju stranih medija, zvijezda filma ‘Pirati s Kariba’ u vezi je s udanom odvjetnicom Joelle Rich koja je bila angažirana njegovoj sudskoj bici protiv britanskog tabloida The Suna.

@johnnydepp_daily

Joelle Rich je bila jedna od odvjetnica koje su radile na Deppovom slučaju protiv britanskih novina nakon što je tužio tabloid za klevetu 2018., ali nije bila dio odvjetničkog tima koji ga je zastupao u suđenju za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard ranije ove godine.

Joelle, 38 – godišnjakinja koja živi i radi u Londonu je inače udana te majka dvoje djece, ali je već neko vrijeme razdvojena od supruga te je u procesu razvoda.

@wraystudios

Glumca se početkom ljeta, u romantičnom smislu, povezivalo s Camilom Vasquez, odvjetnicom koja ga je zastupala u njegovom američkom suđenju za klevetu protiv njegove supruge Amber Heard, no kasnije je negirala navode nazvavši ih ‘seksističkim’ i ‘neprofesionalnim’.

Podsjetimo, Johnny Depp iza sebe ima brak s Lori Anne Allison te veze s Winonom Ryder, Kate Moss i Vanessom Paradis. Nakon prekida s Vanessom Paradis, s kojom je dobio kćerku Lily-Rose i sina Jacka, započeo je vezu s glumicom Amber Heard. Par se vjenčao 2015. godine, no njihova sreća nije bila dugog vijeka. Već 2017. godine su potpisali papire za razvod, a od tada su u ratu uključujući i sudske bitke koje su razotkrile nestabilnu vezu punu skandala.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci