Make your day different

Logo Cover

Jeste li već pogledali seriju ‘That ’90s Show’? Spin-off kultnog sitcoma ‘Lude sedamdesete’ podijelio je publiku, ali ipak budi nostalgiju

Jedan od najavljenih naslova kojima su se mnogi posebno radovali zasigurno je serija ‘That ’90s Show’ koja je svjetlo dana ugledala 19. siječnja. Spin-off kultne serije ‘Lude sedamdesete’ u svima je probudio dozu nostalgije. Debra J. Rupp i Kurtwood Smith vraćaju se kao djed i baka Kitty i Red Forman, a pojavljuje se i većina originalne družine uz koju ćete se vrlo lako izgubiti u sjećanjima na izvornu seriju i scene na koje se sami likovi referiraju…

Spin-off serija legendarne ‘Lude sedamdesete’ prošloga tjedna stigla je na streaming platformu Netflix. Iako je podijelila publiku diljem svijeta, za nostalgičare koji su se zaželjeli urnebesnog Reda i vrckave Kitty, apsolutno je vrijedna gledanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama)

 

Radnja serije smještena je 15 godina od službenog datuma završetka izvorne serije, odnosno u 1995. godinu. U njezinom središtu nalazi se Leia Forman, kćer Erica Formana i Donne Pinciotti, likova čiju smo ljubavnu priču pratili u originalnom serijalu.

Nova serija započinje kada tinejdžerica dolazi provesti ljeto s očevim roditeljima, bakom Kitty i djedom Redom koji žive u mjestu Point Place u saveznoj državi Wisconsin. Ondje će upoznati nove prijatelje, a mi ćemo dobiti priliku pratiti njihovo podrumsko druženje iz 90-ih, srednjoškolsku dramu i prve ljubavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kurtwood Smith (@therealkurtwoodsmith)

U ulogama Kitty i Reda ponovno imamo priliku vidjeti glumce Debru Jo Rupp i Kurtwood Smith. Za njih vrijeme kao da je stalo te ne čudi što su ih gledatelji prozvali ‘najboljim dijelom nove serije’.

Već u najavama procijenjeno je kao će o uspjehu serije uvelike odlučivati kemija među novom ekipom, a mnogi obožavatelji kultne serije zaključili su kako je ista nedostajala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OutLoud! Culture (@outloudculture)

Pokazalo se kako je najbolje upravo ono dobro nam poznato, odnosno prilika da ponovno vidimo likove Erica, Donne, Jackie, Kelsa i Feza, odnosno glumce Tophera Gracea, Lauru Prepon, Milu Kunis, Ashtona Kutchera i Wilmera Valderramu.

Sjajno su uskočili u poznate uloge te nam vjerno prikazali kako njihovi životi izgledaju dvadeset godina kasnije.

Pogledajte TRAILER:

 

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube

Slični članci