Make your day different

Logo Cover

Jeste li već pogledali seriju Griselda? Gotovo neprepoznatljiva Sofia Vergara kao opasna narko šefica prikovat će vas pred ekrane

Posljednjih nekoliko dana naveliko se priča o novoj seriji ‘Griselda’ koja je u četvrtak, 25. siječnja, stigla na platformu Netflix. Ova limitirana serija od šest epizoda donosi priču o kolumbijskoj narko kraljici Griseldi Blanco, koju je utjelovila latino zvijezda Sofia Vergara. Zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ u potpunosti je neprepoznatljiva u ulozi ‘Kokainske kume’ koja je tijekom 70-ih i 80-ih godina 20. stoljeća bila odgovorna za distribuciju preko 300 kilograma kokaina mjesečno, ali i preko 200 ubojstava…

Serije i filmovi temeljeni na stvarnim, zastrašujućim događajima kao što su ubojstvo i kriminal, tijekom posljednjih nekoliko mjeseci izazvali su pravu pomamu među gledateljima, a Netflix nas je ove godine počastio novom krimi serijom ‘Griselda’.

U glavnoj ulozi našla se 51-godišnja kolumbijska ljepotica Sofia Vergara, koja je utjelovila samohranu majku trojice sinova koja je izgradila jedan od najmoćnijih kokainskih kartela svih vremena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Griselda Netflix (@griseldanetflix)

Seriju je producirao tim koji stoji iza hit serije ‘Narcos’, a kroz šest epizoda otkriva se uspon Griselde Blanco, poznate pod nadimkom ‘Kokainska kuma’, 1970-ih i 1980-ih godina u Miamiju, gdje je izgradila jedan od najprofitabilnijih narko kartela.

Početak serije u režiji Andrésa Baiza donosi uvid u Griseldu Blanco, krajnje očajnu ženu koja je prepuštena na milost i nemilost voditelja narko kartela u Medellínu u Kolumbiji, no već od prvih minuta gledateljima je jasno da je riječ o samouvjerenoj ženi koja se ne misli zadržati na dnu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Griselda Netflix (@griseldanetflix)

Griselda Blanco bila je ključna figura u distribuciji kokaina iz Južne Amerike u Miami – mjesečno je izvozila preko 300 kilograma, a s vremenom je postala odgovorna za preko 200 ubojstava.

O njezinoj ambiciji, ali i moći, svjedoči činjenica da je narko boss Pablo Escobar svojedobno izjavio kako je Griselda Blanco jedina žena koje se boji, piše Dexerto.

Osim sjajne Sofije Vergare, u seriji glume Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez i Juliana Aidén Martinez.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Griselda Netflix (@griseldanetflix)

Nekoliko dana uoči objave serije obitelj pokojne Griselde Blanco, koja je umrla kao žrtva atentata 3. rujna 2012. godine, tužila je Sofiju Vergaru i Netflix zbog neovlaštene upotrebe slike i lika njihove obitelji.

Kako doznaje TMZ, Michael Corleone Blanco, Griseldin jedini preživjeli sin, kritizirao je transformaciju Sofije Vegrare u njegovu majku, odnosno, to što su joj lice izmijenili višesatnim šminkanjem.

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube

Slični članci