Make your day different

Logo Cover

Jeste li već pogledali film ‘Faraway’? Nova romantična komedija s Goranom Bogdanom ne silazi s liste najgledanijih naslova, a jasno je i zašto

Još 8. ožujka, na Međunarodni Dan žena, streaming platforma Netflix obožavateljima romantičnih komedija pripremila je pravu poslasticu. Riječ je o njemačkoj komediji ‘Faraway’, kojeg filmski stručnjaci uspoređuju s klasikom Julije Roberts ‘Jedi, moli, voli’, a Hrvatice je posebno oduševila činjenica da jednu od glavnih uloga ostvaruje domaći glumac Goran Bogdan. Miljenik ženske publike utjelovio je lik otočana Josipa, koji se našao u pomalo nezgodnoj situaciji. Bajkovite lokacije Brača i Šolte, ali i uvijek zabavna premisa dovoljni su razlozi zašto ovaj naslov ne silazi s liste najgledanijih…

Popularna streaming platforma Netflix još 8. ožujka predstavila je novu romantičnu komediju ‘Faraway’ u kojoj, uz njemačku glumicu Naomi Krauss, glavnu ulogu igra jedan od najboljih domaćih glumaca Goran Bogdan.

Film prati Zeynep Altin, ženu koja očajnički hrli prvom prilikom pobjeći od svoje naporne svakodnevice, makar i na trenutak – i to ni manje ni više nego na obalu Lijepe Naše.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Olga Film (@olga_film)

Zeynepin suprug Ilyas previše je zauzet smijuljenjem i rezanjem povrća u društvu nove atraktivne mlade zaposlenice u svom turskom restoranu da bi stigao na sprovod njezine mame, a ni Via, njezina kći tinejdžerica nije puno bolja.

Ogorčena životom, Zeynep je oduševljena kada čuje da je naslijedila majčinu tajnu kolibu u Hrvatskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adnan Maral (@adnan_maral)

Iz užurbane njemačke svakodnevice bježi u suncem okupanu Dalmaciju, gdje tapkajući u mraku, jedva pronalazi krevet u kojem se sljedećeg jutra budi uz nepoznatog nagog stranca kraj sebe.

Njezina je majka, naime, kupila nekretninu od Josipove obitelji rekavši mu da je u redu da ostane tamo dok je kuća prazna. Osim što podiže šator u vrtu pred kućom, Zeynep na Josipa nalijeće gdje god da krene, iako je u početku to nešto što najmanje želi budući da se neprestano svađaju i nerviraju jedno drugo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CONSTANTINEFILM2.0 (@constantinefilm2.0)

Iako s pomalo predvidljivom i već viđenom sladunjavom radnjom, scene polugolog Gorana Bogdana dovoljan su razlog da se prepustite bingeanju ovog naslova.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci