Make your day different

Logo Cover

Jessie Bush: Jedna djevojačka večer, dva vjenčanja i vrelo inspiracije za sve buduće mladenke

Dok se raspravlja o najfriškijim trendovima u dizajniranju vjenčanica, slavna blogerica i fotografkinja Jessie Bush  koju prati čak 314 tisuća folovera –  oduševila je svojom. I to ne jednom već dva puta u svega nekoliko mjeseci…

Ona je blogerica i fotografkinja Jessie Bush, a njenu Instagram stranicu We The People Style prati više od 314 tisuća folovera kojima je ona prava muza i konstantan izvor inspiracije. Ne čudi stoga što je briljirala i izborom vlastite vjenčanice kojom je doslovno oborila s nogu, kako svoje uzvanike tako i cijeli blogerski/Instagram svijet. I to ne jednom, već dva puta.

 

@wethepeoplestyle

Ako je dosad niste pratili ispravit ćete tu pogrešku, pogotovo ako njegujete istančan ženstven stil i stalno vam nedostaje ideja kako iz kolekcije iz ormara stvoriti zavodljiv stil. Planirate li pritom vlastito vjenčanje, ona bi vam mogla pomoći u odabiru savršene vjenčane haljine.

Jessie se nedavno na Mallorci udala sa svog voljenog Sama Flahertyja, kojem je sudbonosno ‘da’ izrekla i prije nekoliko mjeseci, na njihovom rodnom Novom Zelandu. Tada je blistala u jednostavnoj kimono-haljini jednostavnog kroja s dubokim dekolteom. Haljina je bila lišena suvišnih detalja, a njena jednostavnost odmah nas je podsjetila na modu 70. – ih godina prošlog stoljeća.

 

@wethepeoplestyle

U sličnom, iako nešto raskošnijem i još izazovnijem izdanju pojavila se i ovog vikenda na Mallorci gdje nas je doslovno ostavila bez daha. Za ovu je prigodu također odabrala dugu haljinu, ovoga puta s još dubljim dekolteom koji seže doslovno do pupka, no seksi izdanje ublažila je nježnim, prozračnim, puff rukavima te jednostavnim krojem haljine.

@wethepeoplestyle

Haljina je savršeno naglasila njen preplanuli ten i ženstvenu eleganciju, spoj koji će savršeno leći svima koji žele zabljesnuti seksi, ali nimalo vulgarnim izgledom.

@wethepeoplestyle

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci