Make your day different

Logo Cover

Jessica Simpson zapanjila javnost nevjerojatnom transformacijom, njen osobni trener otkrio kako je skinula 45 kilograma…

Jessica Simpson lani je dobila treće dijete, a za vrijeme trudnoće borila se s prekomjernom težinom, dosegnuvši oko 108 kilograma. Nakon što je rodila, proslavljena pjevačica i poduzetnica odlučila se posvetiti brizi o svom tijelu, kao povratku staroj, vitkoj figuri. Pomno isplaniranim režimom prehrane i predanom tjelovježbom, Jessica je smršavjela čak 45 kilograma, a njen osobni trener sada je otkrio u čemu je njena tajna i kojim vježbama duguje svoju nevjerojatnu transformaciju…

Nakon što je prošle godine na svijet donijela treće dijete, slavna Jessica Simpson odlučila je smršavjeti i povratiti figuru kojom je bila zadovoljna.

Poznato je da je 39-godišnja pjevačica od tada izgubila čak 45 kilograma, a u svemu joj je uvelike pomogao njen osobni trener Harley Pasternak.

@farahalrifaiwellness

‘Mislim da je Jessica rekla da je imala oko 108 kilograma. Nisam siguran, pročitao sam to u vijestima. U svakom slučaju, imali smo što za raditi’, otkrio je osobni trener za People.

 

U suradnji s liječnikom svoje klijentice izradio je plan koji će joj pomoći da se odvikne svih stvari i loših navika koje bije mogle spriječiti u skidanju suvišnih kilograma u roku od šest mjeseci.

 

‘Morala je vratiti težinu koju je imala prije trećeg djeteta. No, kako nastaviti isti režim zauvijek? To je razlog zašto nisam veliki ljubitelj ekstremnih dijeta i radikalnih oblika vježbanja’, kazao je Harley.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
@jessicasimpson

Dok većine slavnih osoba rade vježbe visokog intenziteta, kod Jessice to nije bio slučaj. Naime, svestrana poduzetnica svakodnevno puno hoda, a u danu napravi i po 14.000 koraka.

Osobni trener pričekao je da se glazbenica potpuno oporavi od porođaja, a zatim joj je propisao režim od 6000 koraka dnevno.

Osim hodanja, ključna je bila i uravnotežena ishrana. Umjesto da se odrekla hrane koju voli, Jessica je svoj dnevni jelovnik bazirala na većoj količini proteina i povrća.

Tako bi u danu jela tri veća obroka, a između njih mogla se počastiti i s dva manja, poput šake orašastih plodova.

@news.today.usa

Iako sve veći broj ljudi prakticira takozvani ‘cheat day’ prilikom mršavljenja, Pasternak poznatoj pjevačici nije dozvolio niti jedan dan u tjednu kad može jesti što god hoće.

Ipak, dozvolio joj je da ponekad pojede nešto za čime jako žudi, ali umjesto jednog od uobičajenih dnevnih obroka.

@jessicasimpson

Harley smatra da svakome treba barem sat vremena dnevno bez tehnologije, kao i punih sedam sati sna, stoga je uvijek vodio računa da je Jessica odmorna prije nego li se baci na vježbanje.

‘Poanta je usvojiti zdrave navike i pridržavati ih se. Svaku večer prije nego što legne u krevet Jessica mi šalje e-mail kojim mi daje do znanja da je zadovoljila sve uvjete koje smo zacrtali za taj dan. Tako ide spavati s osjećajem zadovoljstva i uspjeha. Ona je uspjela ostvariti ono najvažnije, a to je hraniti se pravilno. Nusprodukt je gubitak 45 kilograma’, zaključio je osobni trener.

Foto: Instagram

Slični članci