Make your day different

Logo Cover

Jesen i zima u Meneghetti Wine Hotel & Winery nikad nisu bile zanimljivije, otkrivamo kako (i kad?) ostvariti popuste, ali i što pripremaju za Badnjak i doček Nove godine

Meneghetti Wine Hotel & Winery istarski je sinonim za suptilni luksuz te vrhunska vina i gastronomiju, a otvoren je i tijekom jeseni i zime.

Već dva desetljeća u Meneghettiju bilježe konstantan rast u svakome pogledu, a iznimno su ponosni na sve veća priznanja koja svjedoče vrijednosti ulaganja u ljude, vlastite proizvode te sadržaje na samoj stanciji.

:

Imanje je to koje se sastoji od vrhunskog hotela s 5 zvjezdica, člana prestižne udruge Relais & Chateaux, te luksuznih vila i rezidencija s mnoštvom bazena, spa centra, dva restorana, bara i renomirane vinarije s vrhunski opremljenim prostorijama za degustacije vina.

Doživite jesensku i zimsku čaroliju na Meneghettiju, jer je kroz studeni i prosinac imanje otvoreno svaki tjedan od četvrtka do nedjelje.

:

Osim ekskluzivnog zimskog popusta Winter Escape od 30% na redovnu cijenu, tu je i pogodnost da platite 2, a ostanete 3 noći. Gostima na raspolaganju stoji mnoštvo ekskluzivnih sadržaja, idealnih za obilježavanje posebnih trenutka koje želite učiniti nezaboravnima.

Tako za Badnjak i Staru godinu na Meneghettiju pripremaju posebnu gala večeru od 5 sljedova, nakon koje slijedi zabava uz DJ-a do sitnih jutarnjih sati, a na božićno i novogodišnje jutro dočekat će vas bogati svečani brunch.

.

Svjesni koliko gosti vole gastronomski segment stancije, na Meneghettiju su napravili grijanu ostakljenu terasu restorana kako biste tijekom cijele godine mogli uživati ​​u savršenom iskustvu objedovanja okruženi prirodom, a imaju i svoj organski vrt koji se prostire na 0,6 ha uz rub posjeda.

Restoran je otvoren od četvrtka do nedjelje za ručak i večeru, kako za goste hotela tako i za sve ljubitelje gastronomije.

chef Damir Pejčinović,

Zimski menu Chefa Damira Pejčinovića sastoji se od delicija poput jadranske plave rakovice, jakobovih kapica, goveđeg tartara, rižota s hlapom, gljiva i tartufa, crne svinje, sporo kuhanih junećih rebra — u maštovitim kombinacijama s povrćem koje su sami uzgojili.

:

Predani najvišim standardima kvalitete, Meneghetti spa centar njeguje holistički pristup zdravlju i blagostanju s posebnom brigom za svih pet osjetila.

Specijalna ponuda ove zime je Spa Pass koji se odnosi na vanjske goste i omogućuje 3-satno korištenje spa zone i tretman po izboru. Rezervirajte svoj termin i opustite se u oazi koja liječi dušu i tijelo, svaki tjedan od četvrtka do nedjelje.

.

Vinarija Meneghetti i njihov tasting room odvojene su od samog resorta te su otvorene za posjete od utorka do nedjelje, bez potrebe za prethodnom najavom. Ljubitelji vina ovdje mogu doći uživati u čaši vina ili vinskom flightu sljubljenim s kreativnim zalogajima.

Posebno su ponosni na ekskluzivni degustacijski program svoje perjanice — vertikalno kušanje najboljih godina vina Meneghetti Red u VIP tasting roomu (za ovaj tasting je potrebna rezervacija na [email protected])

.

Potpuna posvećenost gostu usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini zaista jedinstvenom oazom za odmor, stoga ne čudi da je proglašen jednim od najboljih svjetskih hotela prema Fodor’s Finest Hotel Award.

Sve to čini Meneghetti Wine Hotel & Winery savršenim mjestom za vaš jesenski i zimski izlet.

Pogledajte FOTO galeriju:

Meneghetti Kušaona i Vinarija
Meneghetti Kušaona i Vinarija
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
.
:
:
:

 

 

Foto: Matej Paluh


Slični članci