Make your day different

Logo Cover

Jennifer Lopez ponovno solira! Latino diva i Alex Rodriguez potvrdili da je njihovoj ljubavi došao kraj i objasnili razlog prekida

Prošlog mjeseca svijetom je odjeknula vijest o navodnom naprasnom raskidu zaruka latino dive Jennifer Lopez i umirovljenog bejzbolaša Alexa Rodrigueza, a kao jedan od razloga navodi se njegova veza s reality zvijezdom Madison LeCroy o kojoj se nedavno šuškalo. Samo dan kasnije, par je demantirao te navode, poručivši kako radi na svom odnosu, a sada je pak objavio da je njihovoj ljubavi službeno došao kraj. Zgodna glazbenica i bivši sportaš naglasili su da će ostati prijatelji te se i dalje međusobno podržavati u zajedničkim projektima…

Ljubavni život latino dive Jennifer Lopez i njenog zaručnika Alexa Rodrigueza od samog početka djelovao je idiličnim, no sredinom ožuja svijet je zaprepastila vijest o navodnom prekidu slavnog para.

Iako su 51-godišnja pjevačica i šest godina mlađi umirovljeni bejzbolaš samo dan kasnije demantirali te navode i poručili da među njima i dalje cvjetaju ruže, sada su, ipak, objavili kako je među njima zaista gotovo.

@arod

‘Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo što ćemo to i dalje ostati. Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugome i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, jedino što možemo reći jest hvala svima koji su nam uputili lijepe riječi i podršku’, izjavio je sad već bivši par u zajedničkoj izjavi koju je objavila emisija Today.

 
 

Još prošlog mjeseca američki tabloidi raspisali su se o navodnom preljubu, povezivajući nekadašnjeg sportaša s 15 godina mlađom Madison LeCroy, zvijezdom TV reality showa ‘Southern Charm’, no on je opovrgnuo ta šuškanja izjavivši kako treća osoba nije krivac njihovim problemima.

 
@madison.lecroy

Prije nego li su odlučili jedno drugome reći ‘zbogom’, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez trebali su stati pred oltar dva puta, ali u tome ih je spriječila pandemija koronavirusa. Atraktivna pjevačica i umirovljeni sportaš započeli su ljubavnu vezu u ožujku 2017. godine.

  Advertisement
  Advertisement

Da je njihova ljubav ozbiljna, shvatili su vrlo brzo, stoga nisu dugo čekali da međusobno upoznaju svoju djecu. Nakon dvije godine veze sad već bivši par zaručio se tijekom odmora u tropskim krajevima, no čini se kako ipak nisu bili jedno za drugoga.

@jlocrewitalia

Osim sportskih uspjeha, bivša zvijezda bejzbol kluba New York Yankees javnosti je ponajviše zanimljiva i zbog poduže liste slavnih dama s kojima se našao u ljubavnim vezama.

Od 2002. do 2008. godine Alex Rodriguez proveo je u prvom i jedinom braku sa Cynthijom Scurtis u kojem je dobio dvije kćeri, Eliju i Natashu.

@arod

Nakon toga bio je u vezi s Madonnom, Joslyn Noel Morse, supermodelom Melissom Britos, televizijskom voditeljicom Bethenny Frankel, glumicom Kate Hudson i Cameron Diaz, trenericom fitnesa Ellom Magers, Torrie Wilson, glumicom Demi Moore i mnogim drugim dama, a zatim se zaljubio u latino zavodnicu koja iza sebe također ima nekoliko ozbiljnih veza i brakova.

Najduži ljubavni odnos svestrane glazbenice bio je onaj s bivšim suprugom i pjevačem Marcom Anthonyjem. Tijekom zajedničkog života postali su roditelji 13-godišnjih blizanaca Maximilliana i Emme. Bivši par u braku je proveo deset godina, a nakon razvoda ostao je u dobrim odnosima.

@jlo

Foto: Instagram

Slični članci