Make your day different

Logo Cover

Jennifer Lopez izmamila uzdahe u senzacionalnoj toaleti s odvažnim prorezima, a Ben Affleck nije skidao pogled (ni ruke!) sa zgodne supruge

O njihovoj ljubavi ispisane su stranice lifestylemagazina, no supružnici Jennifer Lopez i Ben Affleck još uvijek privlače pozornost gdje god da se pojave. Novo-stari it par skupa se pojavio na poker i blackjack turniru u Las Vegasu u organizaciji Affleckove fundacije Inicijativa za Istočni Kongo, koja je usmjerena na rad sa i za ljude istočnog Konga. Latino diva na crvenom tepihu pojavila se u senzacionalnoj haljini s dramatičnim prorezima koji su istaknuli njezinu zavidnu figuru, a glumac i redatelj čitavu večer nije skidao pogled (niti ruke!) sa zgodne supruge…

Nije tajna da gdje god da se pojavi, glumica i glazbenica Jennifer Lopez uvijek je glavna atrakcija.

Slavna 54-godišnja glazbenica u društvu supruga, tri godine mlađeg glumca Bena Afflecka, stigla je na pokeraški turnir u Las Vegasu, gdje je izmamila uzdahe u zavodljivom izdanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JLO’s Closet Fanpage (@stylejlo)

Izvođačica hita ‘Love Don’t Cost a Thing’ uskočila je u pripijenu crnu haljinu koja se isticala dubokim izrezom na predjelu trbuha.

Kreacija sa svjetlucavim srebrnim detaljima koji su joj pridodali dodatan glamurozan prizvuk djelo je britanskog dizajnera Davida Kome, čije su haljine prepoznatljive po smjelim detaljima, a često ih nosi i britanska glazbenica Rita Ora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Izazovnu kombinaciju višestruka dobitnica nagrade Grammy upotpunila je crnim sandalama s potpeticom i remenčićem koje nose potpis brenda Andrea Wazen te crnom clutch torbicom brenda Rodo.

Kao točka na ‘i’ ovoj modnoj priči došle su srebrne naušnice, raspuštena valovita frizura i naglašeni make-up.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci