Make your day different

Logo Cover

Jennifer Lawrence u ultrakratkoj haljinici i s ogromnim dijamantnim (zaručničkim!) prstenom mami poglede po Parizu

Pariški tjedan u mode u francusku metropolu ovih dana mami mnoge poznate svjetske zvijezde, a osim velikih modnih imena jasno je da je grad svjetlosti privukao i ostale pripadnike svjetskog jet-seta, poput glumice Jennifer Lawrence. A iako je njezin posjet tjednu mode itekako očekivan, jer je platinasta ljepotica već gotovo sedam godina jedno od zaštitnih lica slavnog Diora, javnost se nije toliko oduševila samo njezinim modnim izričajem odabranim za prve redove revija, već osmjehom koji joj zaljubljenoj ne silazi s lica, baš kao što se i veliki zaručnički prsten pritom bljeska na njezinoj ruci.

Popularna američka glumica Jennifer Lawrence uočena je kako ovih dana, s ogromnim osmijehom na licu i još većim zaručničkim prstenom na ruci, šeće Parizom gdje je stigla kao jedna od gošća aktualnog tjedna mode, i to kao zaštitno lice slavnog francuskog brenda Dior.

 
 

 

@jenniferlawrence_

 

  Advertisement
  Advertisement
@thecatwalkitalia

Tako se popularna platinasta ljepotica, 28-godišnja Jennifer Lawrence, za prve redove revija skockala u Diorovu sivu mini haljinu zatvorenog gornjeg dijela s decentnim crnim remenom, no iako u sivom tonu, njezina je aura doslovno bliještala.

 

 

@jenshralaw

A za sve je naravno kriva ljubav! Naime, pojavljivanje u Parizu prvo je službeno javno pokazivanje slavne američke glumice otkako se početkom mjeseca zaručila za 34-godišnjeg umjetnika Cooka Maroneya s kojim je prvi put viđena lanjskog proljeća. Par je od tada doslovno nerazdvojan pa vijest o relativno brzim zarukama nije iznenadila baš mnoge, ali će svakako ostati u sjećanju brojnim gostima njujorškog restorana Raoul’s u kojem se, na iznenađenje svih, dogodila javna prosidba. Dogodilo se to nedavno, a svjedoci tvrde da je par izgledao jako sretno te da je cijelo iznenađenje doista bilo jako romantično.

 

@jenniferlawrence_

I nakon što je vijest o zarukama još jedne holivudske glumice tako brzo postala i vijest dana, prvi pogled na zaručnički prsten kojeg je zaljubljena glumica u Parizu pokazivala svima, još je jednom razgalio obožavatelje.

 

@eonlineasia

 

@jenniferlawrence_

 

Fotografije: Instagram

Slični članci